alladin Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Dali se na ovoj masinici moze ugraditi Quick drag.imam tri masinice sa bajtom, ponekada imam potrebu za 4 stapom na divljooj bodi .pa nebi da kupujem nesto sto koristim 1-2puta godisnje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Dali se na ovoj masinici moze ugraditi Quick drag.imam tri masinice sa bajtom, ponekada imam potrebu za 4 stapom na divljooj bodi .pa nebi da kupujem nesto sto koristim 1-2puta godisnjemoze i imas na you tube snimke sta i kako se radi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 moze veoma lako umesto opruge na zatezacu spulne ubacis cevcicu iste dimenzije i gotovo ..ako ti nije jasno javi se na pp .imam istu takvu masinu .pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
aciburiku Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 a na spro super long cast 460, da li imaju oni srafcici na zatezacu spulne ili mora to ono da se otvara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 Sve skoro moze da se preradi imas po forumu ja sam postavljao kako se radi i sa onim koje nemaju srafcice...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 8, 2015 Share Posted February 8, 2015 spro lcs i spro spod je isto kuciste i skoro sve isto i isti je sraf tako da i jedna i druga se lako rade na qd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Bane,moze i bez da se ubacuje caura,samo izvadis feder i cao,ulaganje 0 dinara :-D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Ja sad na brzinu probao ali nešto slabo, čini mi se da mora čaura. Probaću sutra sa njom pa da uporedim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Bane,moze i bez da se ubacuje caura,samo izvadis feder i cao,ulaganje 0 dinara :-Dmora caura veruj mi nije to neka investicija ali mora da neduzim oko sila zatezanja itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Cauru mozes i plasticnu da ti ne uzimaju pare da ti to rade na strug jer ces lako da je seces i skracujes na koliko ti odgovara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 bakarna cevcica od rashladne tehnike ,inoksna cevcica od grejaca,.u sustini idealno bi bilo da je spoljni i unutrasnji precnik kao na oprugi a visina za 2 desete manja od opruge .moze i plastika Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Plastika je zanimljiva jer joj duzinu moze stelovati kolko odgovara samo skalpelom. A mozd i te bakarne vidis nije mi palo na pamet mada sam ja stavljao probno bez biksne i nije to to ali radi i bez nje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Ja povadio sve iz one Spro spod kante,radi ekstra bez caure,reko aj da pokusam i tako i ostalo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Ja povadio sve iz one Spro spod kante,radi ekstra bez caure,reko aj da pokusam i tako i ostalo.....probavao sam i ja razne opcije ali kad je bez caure mali i najminimalniji hod ima . Ali svakako mozda mu tako i odgovara. Nek proba i tako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Danas ubacio plastičnu čauru i radi bez greške. Čaura od plastične flašice za kapi od lekova i slično. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 e sad ovi sto su resili problem dodju nam svakom po 5kg boila kao zahvalnicu da starine nemoraju da rolaju :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Pošto sam ja još stariji za mene to nevaži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alladin Posted February 10, 2015 Author Share Posted February 10, 2015 Kolege hvala puno....radiiiiiii.nisam ja ni sumljao ???????????????????????????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 Ovo na Spro mašinici mi je bila samo proba da vidim kako će da radi. Glavno sam uradio danas na mašinicama Trabucco Alioth Surf.Mogu reći da je uspelo i da da sve radi odlično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts