vlada989 Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Pozdarv!Da li neko zna da li i gde moze da se nabavi gornji deo stapa?Pukao mi je iznad trna,kao da ga je neko brusilicom presekao prilikom vadjenja ribe.Mislim da je imao fabricku gresku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 http://www.mgservis.com/ Evo linka druze odlican servis sve sto te zanima mozes sa njima da vidis.... Servis je nedaleko od pancevackog mosta vrlo se lako dolazi.Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada989 Posted February 20, 2015 Author Share Posted February 20, 2015 Zvao ih i kad sem im rekao na kom mestu je doslo do loma rekli su da ne mogu nista da urade! Probao u kapriolo dok su bili uvoznici i nista! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stari_alas_62 Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 Mozda mogu ja da ti pomognem? Nemam servis, ali puno stvari znam, 1000 puta sam popravljao stapove - nabudzicemo svakako posalji poruku na private ako te interesuje pa da se dogovorimo gde da se nadjemo - bice mi zadovoljstvo da ti pomognem! Meni su na ovom forumu ljudi pomogli da resim svoje nedostatke u smislu izgleda i stava - najmanje sto mogu da uradim za tebe prijatelju je sredjivanje stapa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada989 Posted February 20, 2015 Author Share Posted February 20, 2015 Vec je pokusano da se popravi seceno,budzeno tako da su ostali samo provodnici! Jedino resenje je drugi gornji deo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Zvao ih i kad sem im rekao na kom mestu je doslo do loma rekli su da ne mogu nista da urade!Probao u kapriolo dok su bili uvoznici i nista!Jbg druze... Meni su par puta pomogli..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ljubisa u Karlovcima ima resenje za ovakve situacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts