rk155tlr Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Pozzz dobri ljudi , da li je neko od Vas koristio Stocni betain za Boil mixeve ,kako se ponasa,koliko se stavlja,koja je razlika u odnosu na obican betain renomiranih firmi koji koristimo za boile ? Da li vredi da se stavlja u mix ili ne ? Evo jednog linka o stocnom betain-u http://www.bankom.rs/sr/view.php?id=24 ! Unapred hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Eh sad da ti je Prda legenda tu da ti objasni sve o tom stocnom betainu. On ga je koristio tonama :rofl: :rofl: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rk155tlr Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 Eh sad da ti je Prda legenda tu da ti objasni sve o tom stocnom betainu. On ga je koristio tonama :rofl: :rofl: Mogu misliti , nadam se da ce se javiti - on ili neko ko je imao iskustva sa istim Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Mogu misliti , nadam se da ce se javiti - on ili neko ko je imao iskustva sa istimTo ti je isti betain koji ti prodaju po radnjama po pola kile za duplo vecu cenu,a vidjao sam i preprodavaca i po oglasima itd..... Ako ga vec planiras koristiti slobodno udri bez problema. Mislim da mu je cena za dzak od 20 ili 25kg bila 15 000 din. Skupite se vise vas kupite i mir. A ovi preprodavci taj isti prodaju za mislim 500,600 din za pola kile!Koristis ga 10 do 20g po kili razmucen u jaja i bombona! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Gde ima da se kupi na dzak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rk155tlr Posted February 24, 2015 Author Share Posted February 24, 2015 Gde ima da se kupi na dzak?imas odma ispod texta link bankom otvori sve pise o njemu ,to je inace firma iz Bg-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
rk155tlr Posted February 24, 2015 Author Share Posted February 24, 2015 To ti je isti betain koji ti prodaju po radnjama po pola kile za duplo vecu cenu,a vidjao sam i preprodavaca i po oglasima itd..... Ako ga vec planiras koristiti slobodno udri bez problema. Mislim da mu je cena za dzak od 20 ili 25kg bila 15 000 din. Skupite se vise vas kupite i mir. A ovi preprodavci taj isti prodaju za mislim 500,600 din za pola kile!Koristis ga 10 do 20g po kili razmucen u jaja i bombona!Hvala na odgovoru ,nmg da odgovorim jos uvek preko pm jos uvek nemam 10 postova!! hvala na detaljnom objasnjenju ,drago mi je da se neko iskusan javio i objasnio razliku i nacin upotrebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Koja je razlika izmedju belog i zutog betaina, "obicnog" i HC1 betaina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Prda je nabavljao taj betain u Pecincima cini mi se.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rk155tlr Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 ako neko zna gde se moze nabaviti pored bankom-a u srbiji neka napise !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Ima u Dobanovcima.Ako nekoga interesuje, neka mi posalje PP, da ne bih ovde reklamirao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 ja ne mogu da ti posaljem poruku na pp . a voleo bih da znam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts