Krle Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Da li ste imali situaciju da vam se polomi stopa masine koja ide u halter stapa?Moze li se to ikako bezbolno sanirati a da ne narusava izgled masine i da bude sigurno,u pitanju je grafitna masina,ova na slici je iskoriscena samo za slikoviti primer.Imate li kakvu ideju ili majstora koji to mogao popraviti ">http://http://i58.tinypic.com/2hg62w7.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
revilo Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Meni se to desilo pre par godina, donji deo stope je pukao na pola, zalepio sam super lepkom, henkelovim loctite-om zelenim, masinicu sam i dalje koristio. Nikada nije popustio lepak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan_Kula Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 i meni se to desilo zalepio sam je isto LOCTITE super lepkom kad se lepak osusio probo sam da polomim na lomu i nisam uspeo isto je bila grafitna masina, probaj trebalo bi da ti uspe, lepak imas da kupis u bilo kojoj bolje snabdevenoj radnji kosta oko 100 din. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan_Kula Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 jos da kazem da i dan danas pecam sarana na nju i izvukla je dosta krupnih komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 26, 2015 Author Share Posted February 26, 2015 probacu sa LOCTIT-om, ako ste vec probali mada sam mislio mozda na neki dobar dvokomponentni lepak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Ja moju zavario ....ako bas hoces da se ne primeti onda malo Bampera i farbe :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Meni je pukla emblem spod,nego sam imao srece sto i dalje je hvata halter jedno dva milimetra tako da nisam ni pokusavao da je lepim,a sto se tice lepka provereno najjaci je dvokomponentni bizon lepak!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 Meni je pukla emblem spod,nego sam imao srece sto i dalje je hvata halter jedno dva milimetra tako da nisam ni pokusavao da je lepim,a sto se tice lepka provereno najjaci je dvokomponentni bizon lepak!!!znas o kojoj masini se radi,sa Pelagica , e sad bi je sredili a inace i nas je sluzila kao i tebe tvoja spod masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Taj lepak puca na masinici,ja sam polomio i stopu i ono koleno sto drzi preklopnik,lepio Bisonom par puta i uvek pukne kad ne treba,setim se da pitam drugara da li moze da mi zavari,odnesem u Rumu i od tada nikad vise ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 dzigi ili ti decko pod nikom rija vari sve vrste metala i legura i prosto je lud za takvim zajebancijama pa posalji mu pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 dzigi ili ti decko pod nikom rija vari sve vrste metala i legura i prosto je lud za takvim zajebancijama pa posalji mu ppi Limar je mislio na njega??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 A da probas sa ovim? http://www.pascofix.info Imas ga tu kod vas u Srbiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 A da probas sa ovim? http://www.pascofix.info Imas ga tu kod vas u SrbijiImam ga i vidis nisam progao sa njim,ali on reaguje na pritisak odnosno ne lepi uz pomoc vazduha i ima prah za varenje...mada najvise bi voleo da probam vec izvedenu intervenciju kod Limarevog majstora,to je vec probano,ne bi voleo da nesto zas..em i upropastimo masinu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 nesekiraj se toliko vec si je upropastijo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Krle,od cega ti je masinica? sad me ovaj Bane bacio u rebus,moj Emblem nije od metala nego neka plastika,Branko je mag za varenje razne plastike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 grafitna masina,nije plastika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts