Kristijan_Sombor Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Bio sam neki dan u veterinarskom zavodu u Subotici. Kazu rade u tri smene da naprave dovoljno peleta za Matorog. Prosli put riba e Eckoj kalirala po 2kg za vreme exyucarp druzenja jer nisu imali cime da je hrane. Matori sve istresao u Morovic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Pa pošto je rakija u pitanju verovatno na TEKUĆI račun. [emoji1]Legle prve uplate na TEKUĆI računhttp://s16.postimg.org/norp4l3lh/IMG_2237.jpg Kolega koji je uplatio ovaj litar neodlezale Šljive (2013) moze da se nada ubedljivom 10.mestu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Ako je ova zuta "neodlezala", kakve li su tek ove druge dve flase?One su ditektno iz kazana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 ova je od specijalno birane i selektivane dunje..spremljena je kad mi cerka krene u vojsku ali ce izgleda biti iskoriscena u druge svrhe,nadam se da je dovoljno za najvecu ribu naravno uz izvesnu kolicinu novca prebacenu Western Union-om na skriveni racun na Kajmanskim ostrvima ??? ">http://http://i58.tinypic.com/1z2g3nq.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Ako je ova zuta "neodlezala", kakve li su tek ove druge dve flase?One su ditektno iz kazana? ova je od specijalno birane i selektivane dunje..spremljena je kad mi cerka krene u vojsku ali ce izgleda biti iskoriscena u druge svrhe,nadam se da je dovoljno za najvecu ribu naravno uz izvesnu kolicinu novca prebacenu Western Union-om na skriveni racun na Kajmanskim ostrvima ??? ">http://http://i58.tinypic.com/1z2g3nq.jpgNetreba novac samo puno bure! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Za ovo bure sam spreman da preuzmem obavezu na sebe da ces biti pobednik!!!Ako ne bude tako, vracam bure... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Ako je ova zuta "neodlezala", kakve li su tek ove druge dve flase?One su ditektno iz kazana? Druze stari vidim da ne znas osnove nauke pod nazivom Rakiologija. Pri izlazu iz kazana svaka rakija je bela(bezbojna),ako se drzi u drvenom buretu ona za mesec dva dobije boju. Ali ako se drzi u staklenom balonu ona ce zauvek ostati bezbojna! Moraces na casove kod Vlajka i mene,idealna prilika za besplatan cas sa prakticnom vezbom ti je sad za vikend na Peskari!Sto se tice pobednika na druzenju Krle je osvojio prva tri mesta i najvecu ribu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Sto se tice pobednika na druzenju Krle je osvojio prva tri mesta i najvecu ribu!ufff dobro je znaci legla je uplata,sav sam pretrnuo da nisam nekom drugom greskom prebacio,najvise me plasilo da nije legla lova na neki racun vlade Srbije za popunu budzeta ministara Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Nema nam BIVSEG sampiona sigurno je na visinskim pripremama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Druze stari vidim da ne znas osnove nauke pod nazivom Rakiologija. Pri izlazu iz kazana svaka rakija je bela(bezbojna),ako se drzi u drvenom buretu ona za mesec dva dobije boju. Ali ako se drzi u staklenom balonu ona ce zauvek ostati bezbojna! Moraces na casove kod Vlajka i mene,idealna prilika za besplatan cas sa prakticnom vezbom ti je sad za vikend na Peskari!Sto se tice pobednika na druzenju Krle je osvojio prva tri mesta i najvecu ribu! Mozda ne znam, a i kako bih znao, ne verujem da sam ispek'o vise od 5-6 tola... Al' u litrima! Rakija koja nije odlezala u buretu je sve, samo ne dobra rakija! Moze ona da stoji u staklu koliko hoces, nikad ona nece biti prava rakija! Pogotovo ako pricamo o sljivi, jabuci, dunji...Zato, te dve flase Coca Cole, sa tim providnim sadrzajem unutra prospi, ili u najgorem slucaju ostavi za kuvanje vruce rakije, a dodji kod mene da probas sta je prava rakija!!!Ne moras da ides cak na Peskaru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Bivsi i buduci sto ce reci apsulutni sampion..... gledam ove flase i burice pa se mislim,muke nase.... Nego cujem bily da ides busom ili stopom na peskaru??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Od zadnjeg druzenja prodje par godina,tako i mene glas malo izdade te sam morao da kao ispomoc nadjem prirucno sredstvo.....tako da organizatore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Burici,uplate,mito,korupcija,rostilji,rakije a niko da spomene pecanje!!!??/!!!Uf bice ovo tesko pecanje vidim ja,pa ko izdrzi pricace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Mozda ne znam, a i kako bih znao, ne verujem da sam ispek'o vise od 5-6 tola... Al' u litrima! Rakija koja nije odlezala u buretu je sve, samo ne dobra rakija! Moze ona da stoji u staklu koliko hoces, nikad ona nece biti prava rakija! Pogotovo ako pricamo o sljivi, jabuci, dunji...Zato, te dve flase Coca Cole, sa tim providnim sadrzajem unutra prospi, ili u najgorem slucaju ostavi za kuvanje vruce rakije, a dodji kod mene da probas sta je prava rakija!!!Ne moras da ides cak na Peskaru...Pusti sad tone,rakija je dobra (napio sam se od nje bar 5 puta! Nemoj da mi teras musterije,imam taktiku sacekam da popiju sta su poneli pa iznesem ove dve dvolitarke i naplacujem casica 50din! A ti mi kudis robu. ccc Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Bivsi i buduci sto ce reci apsulutni sampion..... gledam ove flase i burice pa se mislim,muke nase.... Nego cujem bily da ides busom ili stopom na peskaru???Neko mi presekao kociona creva na kolima. Vlajko burazeru time se bavis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Pusti sad tone,rakija je dobra (napio sam se od nje bar 5 puta! Nemoj da mi teras musterije,imam taktiku sacekam da popiju sta su poneli pa iznesem ove dve dvolitarke i naplacujem casica 50din! A ti mi kudis robu. ccc Ima jedna izreka, apropo "rakija je dobra", al' ne znam koliko je primerena za uputiti je jednom moderatoru?!Ide nesto kao "lose pomije, dobra svinja..."! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 ne ne ne bavim se ja time nego sam cuo da ides busom jer si kaparisao auto pa se posle vracas sa njim kuci..... valjda cemo i mi nekad biti organiyatori skupa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 samo posle silnih malverzacija da ne bude ovakav povratak hahahhahaha......bily boy returns home 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 hahahahahhhaha provalio si me burazeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 danas se pripreme privrsile kraju3jupolke soda,1 jupolka starog,tajger,2 jupolke secerca,15kg boila,7kg peleta... da vidim ko ce da pobedi sampiona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Samo tako malo,hoćeš na fider da cepaš babure ili da pecaš ozbiljne ribe.o Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 primama za crvenperku,nosim balerine za stuku,inako sam organizovao prvo mesto. rekao mi organizator skupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 vlado sto se tice vetrinice bukva,hrast ili mahagonija ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 Vlajko brate nosim lampu sa Maradika mislim da niko nije video takav model lampe za glavu pogotovu lastis koji ima sto se stavlja na glavu.Ima ces cast prvi da je stavis na glavu poslednja rec tehnike... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 vlado sto se tice vetrinice bukva,hrast ili mahagonija .....Mislim da bi Palisander ili Tokovina bio pravi izbor!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts