Shoga Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Milance tesko je porediti coveka i ribu.Sto se tice ekperimenta ja bas nisam voljan da probam :-D. Ako ima dobrovoljaca neka se jave :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Plivajuci flurokarbon ne postoi to su price za malu decu,to sto se prodaje za zig pecanje verujem i da nije pravi flurokarbon vec obican monofilamen verovatno obavijen flurokarbonom.Da dodam samo da specificna tezina flurokarbona u odnos na vodu je 1.7-1.9 tako da mozda se izdigne ako stavite gore pampur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Hvala vam svima .Vidim ode rasprava na drugu stranu. :sorry:Nije pitanje dali i gde je dozvoljeno pecanje na zig rig.Ako imate konkretnih predloga izvolite Sremac moj nisu svi fluocarboni isti gde god sam trazio svi su bili tonuci a meni treba plivajuci.Daj te bre konkretnu marku debljinu ili lb najlona (fluocarbona) Yo Yo debeli sremac zahvaljujem se Uzmi bilo koji kvalitetan najlon (gledaj samo da nije tonuci) 0.28-0.32mm radice posao,mozda ovaj novi Prologicov zig. Nema potrebe da dajes vise para za fluorokarbon moze samo da ti pokvari prezentaciju ako je veca duzina ziga u pitanju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobaja Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 E tako drugari sad krecemo u pravom smeru Imali Gardnera da se kupi kod nas u srbiji?Sremac moj za sliku imas pice.......... prvom prilikom kad dodjem u Mitrovicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 E tako drugari sad krecemo u pravom smeru Imali Gardnera da se kupi kod nas u srbiji?Sremac moj za sliku imas pice.......... prvom prilikom kad dodjem u Mitrovicu U Autosportu sam ja uzeo ovaj koji sam Ti predlozio da koristis. Ne znam da li ga ima jos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 ima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts