AleksaVip Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Sve informacije su na prvoj strani...ako je nesto nejasno slobodno pitajte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljotaruma Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Ukratko o pravilima druzenja Pecanje traje 48casovaEkipa broji 3+1 clanovaPeca se na 6 stapovaObavezni je imati minimalno 5 sakova Strogo je zabranjeno pecanje zivim mamcima i hranjenje praskastom hranom,takodje i lepljenje hrane na olovo ili hranilice. Obavestavamo Vas da je dolazak ekipa do 13h gde cemo pristupiti izvlacenju pozicija i u 14h pocetak pecanja. Za sve ekipe obezbedjen je rucak u subotuZa pobednicke ekipe,kao i za najvecu i najmanju ribu obezbedjeni su pehari i medalje PRIJAVLJENE EKIPE DO SADA 1.CT,,GRILE,,RUMA2.CT,,VIP BASIJANA,,S.PAZOVA-RUMA3.CT,,SBS,,RUMA4.CT,,SRD SARAN,,RUMA5.CT,,NOCA,,PUTINCI6.CT,,CIKLONI,,RUMA7.CT,,SIROJKA,,DRAGINJE8.CT,,LIMUN,,PECINCI9.CT,,BORCA,,BEOGRAD SAMO DA NAPOMENEM DA IMA SLOBODNAA JOS 3 MESTAZA SVE INFORMACIJE MOZETE SE OBRATITI ORGANIZATORU NA TEL.0641616338 LJOTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 zar CT.GRILE I CT. SBS nisu jedna ekipa? mislim da sam cuo da pecaju zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Zajedno smo jači ali ipak ćemo pecati odvojeno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Zajedno smo jači ali ipak ćemo pecati odvojeno . neka neka bice nas vise. a i nije posteno vi bi bili u prednosti. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Zajedno smo jači ali ipak ćemo pecati odvojeno .Svaka ti je na mestu druze Bosko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paraboliteam Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Dolazi CT "Parabolic". Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane baki Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 ja bi radije da pecam nikolinu...:)a cevi cemo ostaviti babu kada hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane baki Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 hoce li biti dovoljno ekipa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 ja bi radije da pecam nikolinu...:)a cevi cemo ostaviti babu kada hoce. pa ti je nebi upecao sve da si jos toliki. ajded prijavljuj ekipu i nezezaj. mozda bude i neka baba i za tebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
78carphunter Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 Ja tek sad skontam zasto se kolega javio dobrovoljno svaki put kad se trebalo ici u prodavnicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 otimaju se ko ce u prodavnicu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 CT"NIKOLINA" ahahahahahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
78carphunter Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 CT"NIKOLINA" ahahahahahahahahah :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane baki Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 ja vec imam ekipu bicemo komsije mi na 9 a tvoje se mesto zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane baki Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 ja vec imam ekipu bicemo komsije mi na 9 a tvoje se mesto zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane baki Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 dali se nakupilo dovoljno ekipa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 sta te briga B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Evo ekipa: 1.CT,,GRILE,,RUMA2.CT,,VIP BASIJANA,,S.PAZOVA-RUMA3.CT,,SBS,,RUMA4.CT,,SRD SARAN,,RUMA5.CT,,NOCA,,PUTINCI6.CT,,CIKLONI,,RUMA7.CT,,SIROJKA,,DRAGINJE8.CT,,LIMUN,,PECINCI9.CT,,BORCA,,BEOGRAD10.CT,,PARABOLIC,,BACKA TOPOLA Ima jos 2 prazna mesta..Ukoliko se neprijave 2 ekipe pecace ekipe gore pomenute!Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts