Mr.carpersharper Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Extra slike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Ima jos lepsih nego ove su bile "najmanje" na ostalim moram da smanjim rezoluciju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Elem...sto se tice svega...bio sam 3 dana na ovom prelepom jezeru, sta reci vise...slike govore vise od 1000reci. Pocevsi kazem od samog jezer, ljudi koji rade tamo (preljubazni i prqvi domacini) mrzi me vise da pisem....sve je bilo vrhunskiii....videcete kad odete.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 E jesi lenj... Ajd' onda najkrace moguce:-koja pozicija?-mamac (ne treba recept, samo na sta?)?-prosecna tezina ribe?-borbenost ribe?-broj komada?-radi bolje danju, nocu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted April 27, 2015 Author Share Posted April 27, 2015 Stvarno si lenj.Ocekujemo svi da nam das osnovne infoirmacije.Koja pozicija,i sta je najradije uzimao od mamaca.Da li je bolje radio danju ili nocu.Hvala unapred. A Nebojsi 1 ces nadam se odgovoriti na njegova pitanja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 ovako.....pecao na poziciji br 12 (2 komotno mogu da je pecaju) pecao uz obalu sa druge strane...na dubini od 3,5m. Imali smo od prilike 15tak riba sto je mislim ok za sad. pravio samneki zacinski plum shell i samo sam sa tim znaci pecao i hranio...i sa kombinacijom pop up (mainline cell). Mada je bilo riba, i na strowberi squid, squid...najmanju ribu sam imao od 7kg, najveca je bila 20kg. Riba je u punoj snazi, bori se do poslednje sekund. sto se tice same ribe i "uzimanja" mamca, kod nas je jelo i dan i noc npr sto nije obicaj...u glavnom ga kao pecaju nocu. Ima dobijes par riba pa 2h tajac...i sve tako (sto mi se svidja) sve u svemu mnogo lepo pecanje, otici cu jos jednom cim dodjem sa BFC Sarulesti... jedva cekam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Nadam se da sam malo "pomogao" kao Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted April 27, 2015 Author Share Posted April 27, 2015 Nadam se da sam malo "pomogao" kaoHvala ,i cestitke za ulov i iscrpnu informaciju.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Eto, vidis da nije bilo tesko!? Hvala na info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.carpersharper Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 I drugi put :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan S. Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Dali u bungalovima na jezeru ima kreveta,pa samo vrecu i jastuk ponesemo,ili moramo da ponesemo saranske krevete ukoliko su prazni?!? Hvala unapred na pomoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 Dali u bungalovima na jezeru ima kreveta,pa samo vrecu i jastuk ponesemo,ili moramo da ponesemo saranske krevete ukoliko su prazni?!? Hvala unapred na pomociZa koji dan ce biti ubaceni kreveti.Cekali su se radovi da se zavrse/stavljana je keramika na podove/,i to je u zavrsnoj fazi.Da potsetim; bungalovi se nalaze na pozicijama 10,16,17, i 19.Sve informacije mozete dobiti direktno od "1. coveka"sa jezera ,a to je Miso tel:+ 387 65 89 88 46.Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishhhh Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 (edited) Pozicija br.18 Ovo mjesto je sa obije strane obraslo gustim šašom i trskom. Sa pozicijom br. 17 dijeli veliki zaliv u čijem se središtu nalazi veliko ostrvo.Spotovi. Ova pozicija peca uz naspramnu obalu, dakle uz ostrvo. Dužina pecanja iznosi 50–60 m. Polulijevo ovo mjesto zajedno sa pozicijom br. 7, koja se nalazi preko puta i sa kojom je razgraničeno vidnim markerom (atropom) postavljenim u vodu, kontroliše ulaz u zaliv u kojem se nalazi. Desna strana pozicije okrenuta je prema sredini vode, iz koje se sa dubine od 4 m blago prema obali diže na nulu stara potopljena pješčana plaža. Dužina pecanja na desnoj strani iznosi 40–70 m. Ovo mjesto ima značajan broj prepreka.Ja bih napomenu jos da je dio izmedju pozicije 18 i 17 prepun kojekakvih prepreka u vodoi ,granja ,panjeva sto je dobro ali se mora voditi racuna kada riba krene da bjezi u to isto granje . Edited August 24, 2016 by Pojatic 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boba84 Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Jedno pitanje za sve koji su bili na jezeru. Drugar i ja idemo 7.oktobra rezervisali smo poziciju borj 5 i svaka pomoc je dobro dosla Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Svrati na kafu ja Sam od 8.10 na poz 11. O poziciji najbolje da pitas cuvare na jezeru (Sloba I Misa) sigurno ce ti sve lepo objasniti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 peca se daleko,ima da se vitla,u levom delu pozicije ka levoj tabli na 25-30m od druge obale ima jedna manja kocka koja je tvrda oklo je mulj,ista je dubina ali je tvrdoako peca mesto 4 i 3 i izlaze skroz gore 5 je jako teska za pecanje retko sta prodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted October 16, 2016 Share Posted October 16, 2016 ja sam je sada pecao mesto je pakleno tesko , imas 130 m od spota gde pecas . dubina je sve ista oko 4m i na jedno 117 m isplicava ti na 2-3 m uz samu obalu je metar dubine , tu je nekada bila plaza , ako pecaju 3 i 4 kako treba i gde treba tu nemas sta da cekas riba moze samo iz vazduha da ti prodje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bpteam Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Kako si prosao jel bilo ulova i kad je riba uzimala ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlocko Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Upravo zavrseni vikend i prvo pecanje ove sezone. Pozicija 19., verovatno jedno od najboljih mesta na jezeru, mada je u zadnje vreme bila skoro bez ulova...Sve u svemu 11 ranova, 9 izvadjenih riba, na stapu imao "nesto" sto ne bih ocenjivao, ali u poredjenju sa ovim najvecim od preko 20, bio je plivajuci panj, na zalost, obilazeci celu obalu na drugoj strani nasao je ono sto je trazio, tako da je ostao samo puka "procena" ....Ekipa sa jezera kao i uvek 10+ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 To ja zovem otvaranje sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velja brka Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Yesterday at 7:21am · Pozicija br.10....27,01 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Aj daj sad vagu fino, pa jos koju sliku iz nekog drugog ugla, pa da vam se povjeruje da ova ovako gurnuta riba i u ovako ruznom uglu (iz donje perspektive) bude bas 27kg.Mujo smanji ribu, pobit ću ekskurziju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Ajde ti nista ne verujes..........kazu da je riba neobelezena,ko je baja,na sta je dobio ribu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts