ganic Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 negde se pisalo po forumu gde se moze naci bombonski sirup. Ali koliko se secam neko je reko u beogradu ima negde u nekoj prodavnici pa ako nije tesko treba mi mala pomoc da znam u koji tip radnji se moze potraziti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 prodavnice zdrave hrane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Ima na kvantashu lik prodaje secer od trske, melasu, betain, ima i bombonski sirupa i to od 500ml do 20l pakovanja. Sve poslasticarnice u gradu se snabdevaju kod njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 ja sam mislio da mu trebaju manja pakovanja 10-50ml... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Treba ti secer. voda.limunska kiselina.sbe se to kuva a dobar je za neke mamce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Treba ti secer. voda.limunska kiselina.sbe se to kuva a dobar je za neke mamce.Konkretno za koje?Ovako nesto se kuva za pogace za pcele ali u ribolovu nisam cuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Ok hvala drugari ako ne nadjem ovamo kod mene mozda nadjem kontakt pa da mi taj sa kvantasa posalje kurirskom sluzbom a treba mi 500ml do 1lit . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Konkretno za koje?Ovako nesto se kuva za pogace za pcele ali u ribolovu nisam cuo.Dukas nisi dobro pazio na casu cccAko platis pice kazacu ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Ja imam pitanje vec kad smo na temi o bombonskom sirupu.Koliko znam, taj sirup se moze da koristi kod izrade topivih boila.Interesuje me omjer koji treba stavljati u mix umjesto jaja? Ili se stavljaju i jaja i neki procenat ovog sirupa?Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 bombonski sirup pomešaš pola pola sa kiselom vodom, dobro izmućkaš i 50ml novonastale tekućine menja jedno jaje. Što se tiče odnosa tečnost/jaja tu možeš da se igraš u zavisnosti od toga koliko brzo želiš da se tope. Obično stavim 5 jaja i 150ml sirup/k.voda. A zimi obrnuto, 3 jaja i 250ml sirup/k.voda Hvala Kristijane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Jesmo li u isoj klupi sedeli na tom casu......xaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Dukas nisi dobro pazio na casu cccAko platis pice kazacu tiTo je najmanji problem.Vidimo se uskoro!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Ti mu kazi krle za dip ja cu za boile da plati dva pica ... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Posto je post koji sam obrisao ostao u Tarikovom jel to onda znaci da ima pice i za mene? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Posto je post koji sam obrisao ostao u Tarikovom jel to onda znaci da ima pice i za mene? Pa gde su dva eto i tri!!A Vlada bg nemoj njega da zaboravimo! Sorry za post! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Vidim ja cime se vi sluzite hocete da zasednemo i opustimo se,pa da me ometete u odbrani pehara.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 macane ulepice te bombonskim sirupom pa posle jadac nema nista od pehara 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 hhahahah.... prosuce po meni bombonski sirup a dukas ce da baci preko mene dzak perja... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 ja sam se potrudio da ti skrenem paznju pa ti sad vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
totalcarp Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 http://www.biospajz.rs/bombonski-glukozni-sirup-500-gr.html 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodor Posted May 1, 2016 Share Posted May 1, 2016 da li boile u kojima jaja zamenjujete glukoznim sirupom kuvate ili samo susite , nisam se igrao stim ali pretpostavljam da bi se raspale kuvanjem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts