JaneMk Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Pa treba ti bar josh 2 ml cranberyja a to je previshe da bi ubio toliki procenat ribljeg brashna.Nekazem da nije dobar mix samo po meni suvishe ribinog brashna pogotovo josh i preko svega toga.Al ako radi onda ok. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
žac Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Eto sad smo ti sve riješili. Imamo dobar fish mix koji ima previše ribljeg brašna, i u pokušaju ubijanja njegovog mirisa imamo premalo voćne arome a netreba nam okusna aroma voća , ovo mi liči na seriju lud zbunjem normalan, samo ko je tu izet Sad se bar nemožemo izvući na to da je vani zima, prema tome naaaaaa vooooodu sviiiii, laprdanje ostaviti za zimu B) Zajebancija naravno ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zockoman Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Hahaahaha tako nekako mozda malo lici i na Djurine kucne carolije tipa keciga,a bogami i saran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Zac,pa ti citas misli bas je to i bila idea da se ubije taj riblji miris,ali neravno da moze i bez njega jednostavno treba isprobati,pa videti jer to su finese koje sigurno nece imati presudnu ulogu. Da li je u pitanju boila za divlju il komerc.vodu?Ne znam zasto bi i ubijao riblji miris,a sa druge strane ,probe su opravdane ako ima rezultata.Meni suvi mix izgleda dobro,proteinska vrensot ok,hranljivost takodje-soja-,balans ok,a sto se tice tecnog,smanjio bih aromu na 5 i caj.na 1 il nikako a swwetner zajacio.svakako da treba sve ispobati a mozda i ideja da probas gore recept ceo i ove druge preporuke sa malo redukovanja.po jedna kilica od svake... :friends: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts