Бобан Нбгд Posted February 18, 2011 Share Posted February 18, 2011 To je 100 posto prorodan stimulator hranjenja koristiti ga u omeru od 5 do 10 grama na pola kg mixa,to je neki optimum sve preko toga je nepotrebno,stavlja se u mix radi kuvanja i ide u sve mikseve Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 23, 2012 Share Posted January 23, 2012 Koji vam se najbolje pokazao? Kakav je SBS-ov betain hcl onaj 98%-ni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 veca koncentracija je nutrin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 veca koncentracija je nutrinJane, kako misliš veće koncentracije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 nutrin je 99% a sbs 98% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Meni je to sve izuzetno zabavno kada se pomene Betain.Ne znam gde nalaze taj od 99, a ostali od 95,96, 97 i 98%....Zasto su oni najpametniji, a ostali proizvodjaci namerno stavljaju i pisu postotak manje da bi se Nutra bolje prodavala. Svaka cast Nutri na proizvodima ali ja ne verujem u to, niti iko moze da me ubedi bez jasnih argumenata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Bacide,upravo zbog ovoga što si napisao i postavio sam pitanje. Čistiji betain od 98% se ne proizvodi.Čak ni onaj koji se koristi u prozvodima za humanu upotrebu,ide od 95-98%.Procenti označavaju čistoću a ne koncentraciju ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan. Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Jos kada bi znali da ima betain cak i bolji od tog izvikanog Nutrinog i sta ti ja znam od kojih vec nabedjenih "proizvodjaca" tj pakera i to po ceni od 12-13 e za kilo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 A ko je 99% i koje reko cistocu.Lepo sam napiso sa 2gr na pola kile je definitvno najjaci nutrin.SBS-ov od 5-10 gr ,ja sam preferiro 8gr.Kad izracunash videcesh da bilo kako nutrin dolazi najeftiniji od hcl betaina.Predimstvo izmedju hcl i obicnog sa visokom cistocom dajem hcl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Jos kada bi znali da ima betain cak i bolji od tog izvikanog Nutrinog i sta ti ja znam od kojih vec nabedjenih "proizvodjaca" tj pakera i to po ceni od 12-13 e za kilo...Pa Srki podeli sa nama koji je to Betain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 A ko je 99% i koje reko cistocu.Lepo sam napiso sa 2gr na pola kile je definitvno najjaci nutrin.SBS-ov od 5-10 gr ,ja sam preferiro 8gr.Kad izracunash videcesh da bilo kako nutrin dolazi najeftiniji od hcl betaina.Predimstvo izmedju hcl i obicnog sa visokom cistocom dajem hcl. Zasto dajes prednost betain HCL-u u odnosu na obican betain? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 A ko je 99% i koje reko cistocu.Lepo sam napiso sa 2gr na pola kile je definitvno najjaci nutrin.SBS-ov od 5-10 gr ,ja sam preferiro 8gr.Kad izracunash videcesh da bilo kako nutrin dolazi najeftiniji od hcl betaina.Predimstvo izmedju hcl i obicnog sa visokom cistocom dajem hcl.Tačno je Jane,a odmah ispod piše da ima prostora za eksperimentisanje i povećavanje količine na gore.Pa njima i za GLM piše 2-4 g.na pola kila,a ta količina je odavno otišla na gore,jer se videlo da više daje i bolje rezultate. A ako niste znali,betain pomešan sa vodom 50/50,se na aerodromima koristi za odledjivanje aviona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Mene zanima jedna prakticna stvar oko betaina. Da li je neko testirao uspeshnost mamaca sa i bez betaina (bilo obicnog ili hcl) tj da li se lovi bolje sa betainom ili bez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 I da definitivno razbijemo famu Betaina,običan,HCL,tečni itd. Komercijalno, sintetički Betain је dostupan kao bezvodni (nema kristalnu vodu), betain monohidrat (hidriran sa vodom) i betain u obliku soli- betain monohidrohlorid (kome je dodato 25% hidrohlorida ,da se sačuva od degradacije pri skladištenju, a ujedno deluje i kao zakiseljivač). BILLY,od mene imaš 1kg.Betaina,doduše nije Nutrin,al je isti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Ja jesam koristio i mix i spod bez i sa betainom,po meni i barem meni se pokazala daleko bolje sa betainom.Isto experimentiso i sa cc moore i sa sbs i sa AA baits,uvjek je nutrin dao najbolji efekat.Pricam u isto vreme na razlicne shtapove. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Ja jesam koristio i mix i spod bez i sa betainom,po meni i barem meni se pokazala daleko bolje sa betainom.Isto experimentiso i sa cc moore i sa sbs i sa AA baits,uvjek je nutrin dao najbolji efekat.Pricam u isto vreme na razlicne shtapove.Nisi mi odgovorio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Isto kao shto preferiram Multimino PPC ispred minamina Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 A ako niste znali,betain pomešan sa vodom 50/50,se na aerodromima koristi za odledjivanje aviona. Eto ti ga sad! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkod Posted January 24, 2012 Share Posted January 24, 2012 Zavisi od boile koju pravite,pojacate postotak csl-a ili melase i po meni efekat je bolji odbetaina.Prosle sezone nisam stavijo ni gram betaina u boile i nisam primetio neku razliku ulovnosti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 betain prvi i najbrze izadje iz boile, tako da na divljim vodama gde cekas na udarac i vise sati,nema velikog uticaja,komercijala druga prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 a ja sam se o ovome raspravljao sa janetom jos pre godinu dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 BILLY,od mene imaš 1kg.Betaina,doduše nije Nutrin,al je isti. Jel stize na kucnu adresu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Eto ti ga sad!Pa ti si to MORAO da znas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Jel stize na kucnu adresu? Dogovorićemo se,može i na PP.Ja držim obećanje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Pa ti si to MORAO da znas!Ma nisam imao pojma,ali cu da proverim i ako je tacno. . .u lovi sam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts