koskas Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Kategorizacija u ovom slucaju je nemoguca,vecina od navedenih podova je namenjena za razlicite terene,nemoguce se opredeliti za jedan ako se peca na razlicitim terenima.Idalna kombinacija je da se ima dva ako naravno novcane mogucnosti to dopustaju.Npr daiwa infiniti kao najstabilniji(ne tako skup)i recimo neki tripod.Odprilike sa ovim se pokriva 99%terena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Da li se nekom fizicki svidja ili ne u to ne ulazim,ali definitivno Ugo pod II inox pokriva apsolutno sve situacije na vodi,a o stabilnosti je suvisno pricati. Tu se prica zavrsava... ???? Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
koskas Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 A kako se postavlja ugo pod inox na kamenu koji je i pritom na kosoj obali i nemas mesta ni za tripod...neosporavam ugo pod i meni se licno svidja ali ne moze ni on svuda da se postavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 svi su rod podovi sranje kad ne mogu stabilno da lebde nego zahtevaju mesto na zemlji 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 A kako se postavlja ugo pod inox na kamenu koji je i pritom na kosoj obali i nemas mesta ni za tripod...neosporavam ugo pod i meni se licno svidja ali ne moze ni on svuda da se postaviLako i jednostavno ???????????? Sent from my SM-N9005 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 . Tu se prica zavrsava... Koja prica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted November 1, 2016 Share Posted November 1, 2016 I Ja ne bih kupio Mercedes pa taman isao zamnom ceo zivot,samo kad bi se zezali.Nisam ni ja nesto bio odusevljen Nick-om sve dok ga nisam video uzivo,to je sprava van svih kategorija,ne spada u ovu temu,tema je best buy rod pod sto nick svakako nije zbog velike cene.Nije bas za poredjenje sa bilo kojim rod pod-om jer su sve drugo igracke naspram njega,best buy je sky pod ili renger po meni.Tu je i Ugo,zaista dobra sprava ko moze da preboli njegovu nesvakidasnju ruznocu.Nigdje nisam rekao da je Nick nekvalitetan i los, vec mi se jednostavno ne svidja.I da, vidio sam ga uzivo-jos ruzniji nego na slikama.Zar je toliki problem shvatiti da neko ima drugaciji ukus od tebe?Isto vazi i za Mercedes, i da mi ga neko pokloni odmah bih ga prodao i kupio nesto drugo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Grizlly skroz korektan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts