izida Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Treba mi pomoc.Uglavnom pecam na komercijalama 10-tak puta godisnje.Za 1.maj idem sa drugarima na Savu kod ostruznice,kad se predje most levo. Evo slika: http://i60.tinypic.com/200ei3l.jpg Znaci ovaj deo na slici sto je obelezen belom bojom.Prvo pitanje,kako doci do tamo??? Drugo pitanje,kako pecati sarana tu?Kao sto sam gore napisao,na vodu izlazim 10 puta godisnje,uvek komercijala,boili od komsije,pva i nema greske.Kako pecati ovde? Odmah da kazem da nemam neke perverzne XXX stapove i masinice,ne mogu nesto daleko da zabacujem,nemam stap za raketu... Da li moze neki savet kako da se postavim u ovoj situaciji? Sta da koristim kao mamac? Imam spemljeno dosta pva sa kukuruzom i peletom. Molim za neki savet kako pecati da bi mogao da se nadam bar jednoj ribi :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
goksi66 Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Druze, mislim da ti je saran u zabrani do 31. Majaa ako mislis na kasnije verovatno neko ima vise iskustva na tom mestu od mene.poz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Kakva je razlika pecanja sarana za 1.maj izmedju komercijale i otvorene vode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Moze se stici na dva nacina: 1. legalno: Novi beograd - nasip - ostruznicki most2. nelegalno: Obilaznica - sidjes negde na izgradjen nasip jedne trake autoputa u izgradnji i onda do save. Ovim nacinom rizikujes mnogo. Da pogines pod jedan, trazeci gde da predjes na traku u izgradnji, pa do toga da ostetis auto ili da te jure sa gradjevinskim masinama po putu u izgradnji.... NE PREPORUCUJEM!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 a sto se tice pecanja keder nije u zabrani Link to comment Share on other sites More sharing options...
izida Posted April 25, 2015 Author Share Posted April 25, 2015 Ako sam te dobro shvatio sve je u zabrani sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragan milenkovic Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Kakav si ti ribolovac kada ne znaš koja je kada riba u zabrani. Trenutno ti je u zabrani Šaran i Smuđ, prvog maja Som ulazi u zabranu, a izlazi Smuđ iz zabrane. Tako da od prvog maja možeš na Savi pecati Štuku i Smuđa, od plemenitih riba. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gale Baric Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Paz' vako....to da sarana pecas na Savi jedan dan bez predhodjog hranjenja od toga nema nista,da je u zabrani i to jeste al ako si kolega pa fotografija i nazad da raste i vatas ga ponovovo sa jos kojom kilom vise i to je ok...tako da pozabacuj te motke u vodu turi neki kukuruz na dlacicu i podlozi dobru vatricu a na vatricu turi prasence i sigurnih tri ipo sata si ubio... onda premamcis opet na neki kukuruz pa sednes da oderes ono prasece...pa prelijes sa koje pivce... i tu si ubio jos par sati.posto od ribe nema nista nastavi sa ovim sto ti prija...praseco sa dipom od piva...i samo udri!!! Bistro...(prijatno) 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
max Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 zanima me jezero PIK Becej da li radi posto je dnevna dozvola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada 1978 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Paz' vako....to da sarana pecas na Savi jedan dan bez predhodjog hranjenja od toga nema nista,da je u zabrani i to jeste al ako si kolega pa fotografija i nazad da raste i vatas ga ponovovo sa jos kojom kilom vise i to je ok...tako da pozabacuj te motke u vodu turi neki kukuruz na dlacicu i podlozi dobru vatricu a na vatricu turi prasence i sigurnih tri ipo sata si ubio... onda premamcis opet na neki kukuruz pa sednes da oderes ono prasece...pa prelijes sa koje pivce... i tu si ubio jos par sati.posto od ribe nema nista nastavi sa ovim sto ti prija...praseco sa dipom od piva...i samo udri!!! Bistro...(prijatno)Nema veze to sa prihranjivanjem,nemoj pogrešno da me shvatiš ali ti si od onih ljudi koji ponesu štapove za pecanje i odu na vodu da provetre mozak.Pozdrav i bistro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 28, 2017 Share Posted January 28, 2017 Nema veze to sa prihranjivanjem,nemoj pogrešno da me shvatiš ali ti si od onih ljudi koji ponesu štapove za pecanje i odu na vodu da provetre mozak.Pozdrav i bistro.Nema veze ali ako kolega Izida misli ozbiljno da se pozabavi pecanjem sarana na Savi moze da nadje ovde veoma dobre savete od par kolega koji su pisali o tome. Ali ako se nada ulovima na Savi na prvom izlasku, uz odabir mesta pogodnijeg za pecenje praseta nego lov sarana onda ce se puno razocarati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts