exyucarp Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 krenulo druzenje. Start 2l. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted April 24, 2015 Author Share Posted April 24, 2015 1 CT Mladenovac box122 CT DOD Enterijeri box 63 CT Frend carp team Svilajnac box 34 CT Meleg bait Dukas Academybox 55 CT Carpologija BGbox86 CT Carpologija NSbox 107 CT Krle box168 CT Boban Matori NBGDbox149 CT Sky klub box1110 CT Životinjsko Carstvo box1311 CT Vukovi Leskovac box1812 CT Apokalipsa Velika Plana box 413 CT Baka Baka i Sajmon box714 CT Eko Carp box115 CT San Marino box1716 CT Ima Amurbox 917 CT Kudra box 218 CTKlanica Radic Ruma box 15 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 CTKlanica Radic Ruma box15 27,37kg 2.CT Ima Amur box9 2 12,04kg 3.CT Boban Matori NBGD box14 11,37 4.CT Frend carp team Svilajnac box 3 10,2 5.CT Meleg bait Dukas Academy box5 8.860 6.CT Carpologija BG box 8 8,37 7.CT Životinjsko Carstvo box13 8,18 Vaga od 17,30h25.04-2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Sampion je sampion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mile Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 biće reportžica u Čarima ribolova 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 EXYUCARP DRUŽENJE CEPEL 24-26.04.2015 RB Objedinjena lista BOX BR Plasman 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Ukupno 1 CT Mladenovac 12 2 CT DOD Enterijeri 6 3 CT Frend carp team Svilajnac 3 3 10,2 10,2 4 CT Meleg bait Dukas Academy 5 5 8.860 8,86 5 CT Carpologija BG 8 6 8,37 8,37 6 CT Carpologija NS 10 7 CT Exyucarp 16 8 CT Boban Matori NBGD 14 2 11,37 11,37 9 CT Sky klub 11 10 CT Životinjsko Carstvo 13 11 CT Vukovi Leskovac 18 12 CT Apokalipsa Velika Plana 4 13 CT Baka Baka i Sajmon 7 14 CT Eko Carp 1 15 CT San Marino 17 16 CT Ima Amur 9 1 12,04 12,04 17 CT Kudra 2 18 CTKlanica Radic Ruma 15 4 9,37 9,37Dragi clanovi za ovu listu vam je potrebna sprava koja se zove Enigma,koristila se u ratu za desifrovanje poruka. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Dragi clanovi za ovu listu vam je potrebna sprava koja se zove Enigma,koristila se u ratu za desifrovanje poruka. Ja se izvinjavam gospodine grobare evo lista je ispravljena. Vlajko vise nije sampion,ali ima jos nade za njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Nemoj da s.... Nego dodji da nas obidjes kao što si obećao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqvacarp Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Bili u gostima , riba slabije radi ali je zato raspolozenje na visokom nivou . Ipak je to jos jedno druzenje i mogu reci da je itekeko uspesno ! Pasulj ( al la Baka-Baka ) je odlican sto verujem da vecina na jezeru zna . Pozdrav svim ekipama i BISTRO do kraja . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 ako ima neko pismen da objavi listu posle dva dana takmicenja nemam snage da desifrujem ono gore .hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 Kakva Enigma,resenje za desifrovanje je vrlo jednostavno pola kile ljute i par piva i ima da pricate sto jezika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 bane trgni litru dinje i razmisljaces ko oni Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 kume dosao sam sebi ...kum ti je postao DRZAVNI PRVAK sa svojim djacima iz elektrotehnike treci put za redom......dodji na pivo !!!!osvojili smo prvo i drugo mesto pojedinacno i prvo mesto ekipno ,dobio sam i nagradu za najboljeg mentora u srbiji !!!!!!!!!!sto se tice ovih pecarosa otreznice se vec neko ,imamo mi vremena sacekacemo rezultate ..... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Za one koji su se zabrinuli,svi smo Bogu hvala zivi. Hitna pomoc nije dolazila...Sto se izvestaja tice nije bio problem u rakiji vec u Excelu....Konacna listahttp://s29.postimg.org/e53mnwtmf/listaj.png 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 Znaci, nije bilo ozbiljnijih ranjavanja?!Nek' ste pretekli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted April 26, 2015 Share Posted April 26, 2015 bili fali ti jedna kolona kolicina popijenog alkohola po box-u 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Da kazemo koju o druzenju: Prvo bih se zahvalio svima na lepom druzenju,stvarno se dosta ekipa bukvalno druzilo i pecanje im je bilo u drugom planu. Bilo je i ekipa koje su bile posvecene pecanju i to pozdravljam. Cestitao bih svim ekipama u plasmanu na jako zanimljivoj borbi pogotovo u zadnjih sat-dva. Posebne cestitke pobednicima ekipi Frend Carp timu i njihovom najmladjem clanu koji ce biti strasan sarandzija. Ljudi su u zadnjih sat pecanja uhvatili dve ribe(15,92 i 12,800) i izbili na prvo mesto. Klanica Radic ljudi su pecali opusteno igrali karte pijuckali rakiju... i bili prvi do zadnjeg momenta. Eco carp sto su izgubili na ligi u Conoplji dobili su na Peskari na merenju 10min pred kraj imali su ribu 8,050 i izbili na trece mesto. Stvarno je dosta ribe bilo malo ispod 8kg Boban matori tragicar druzenja sa ribom od 7,960 da je bila 40 gr veca bio bi drugi! E sad malo o druzenju Vlada i ja smo bili na visini zadatka sve ekipe smo obilazili redovno sto zbog merenja ribe prvo vece krenuli na merenje u 18h vratili se u 23h sreca pa smo Kristijana poveli sa nama kao trezvenog coveka kojeg smo usput izgubili a nasli smo ga u 02h kako pridrzava drvo da nepadne. Da pohvalim Sandrov pasulj iz ekipe Baka baka koji nas je spasio tu noc,Igorov gulas;rostilj kod ekipe Sky i naravno kod Klanice Radic. Da se zahvalim ekipama na pravom druzenju: Baka Baka,Dod enterijeri,Academiku Dukasu i Saletu mi smo bili naa istoj strani jezera i u nizu pa smo se najvise druzili. Ja se nadam sto se tice organizacije da je sve proteklo ok i voleo bih da cujem ucesnike ako imaju neku sugestiju da je iznesu kako bi to sledeci put ispravili. Jedino sto je riba dosta slabo radila ali protiv toga se nemoze.Zamolio bih sve koji imaju fotografije da ih postave u temi da docaramo koliko lepo nam je bilo.Ljudi jos jednom veliko hvala na lepom druzenju i vidimo se ako Bog da na jesen!Da ne zaboravim da se zahvalim divnim ljudima na jezeru Cepel ,Mirku iz Cari Ribolova,sponzorima nagrada Carpologiji i Meleg baits. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Da kazemo koju o druzenju: Prvo bih se zahvalio svima na lepom druzenju,stvarno se dosta ekipa bukvalno druzilo i pecanje im je bilo u drugom planu. Bilo je i ekipa koje su bile posvecene pecanju i to pozdravljam. Cestitao bih svim ekipama u plasmanu na jako zanimljivoj borbi pogotovo u zadnjih sat-dva. Posebne cestitke pobednicima ekipi Frend Carp timu i njihovom najmladjem clanu koji ce biti strasan sarandzija. Ljudi su u zadnjih sat pecanja uhvatili dve ribe(15,92 i 12,800) i izbili na prvo mesto. Klanica Radic ljudi su pecali opusteno igrali karte pijuckali rakiju... i bili prvi do zadnjeg momenta. Eco carp sto su izgubili na ligi u Conoplji dobili su na Peskari na merenju 10min pred kraj imali su ribu 8,050 i izbili na trece mesto. Stvarno je dosta ribe bilo malo ispod 8kg Boban matori tragicar druzenja sa ribom od 7,960 da je bila 40 gr veca bio bi drugi! E sad malo o druzenju Vlada i ja smo bili na visini zadatka sve ekipe smo obilazili redovno sto zbog merenja ribe prvo vece krenuli na merenje u 18h vratili se u 23h sreca pa smo Kristijana poveli sa nama kao trezvenog coveka kojeg smo usput izgubili a nasli smo ga u 02h kako pridrzava drvo da nepadne. Da pohvalim Sandrov pasulj iz ekipe Baka baka koji nas je spasio tu noc,Igorov gulas;rostilj kod ekipe Sky i naravno kod Klanice Radic. Da se zahvalim ekipama na pravom druzenju: Baka Baka,Dod enterijeri,Academiku Dukasu i Saletu mi smo bili naa istoj strani jezera i u nizu pa smo se najvise druzili. Ja se nadam sto se tice organizacije da je sve proteklo ok i voleo bih da cujem ucesnike ako imaju neku sugestiju da je iznesu kako bi to sledeci put ispravili. Jedino sto je riba dosta slabo radila ali protiv toga se nemoze.Zamolio bih sve koji imaju fotografije da ih postave u temi da docaramo koliko lepo nam je bilo.Ljudi jos jednom veliko hvala na lepom druzenju i vidimo se ako Bog da najesen!Da ne zaboravim da se zahvalim divnim ljudima na jezeru Cepel ,Mirku iz Cari Ribolova,sponzorima nagrada Carpologiji i Meleg baits.Kratko i jasno,sve receno u par recenica...sledeci put obavezno neka veca voda , siguran sam da je bilo dosta ekipa koje su htele da budu na druzenju ali zbog ogranicenog broja mesta nije se moglo...zato prionite na posao oko planiranja eto jeseni za tren 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cule Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 U ime ekipe Frend carp team,mogu da pohvalim organizatore sto su na Cepelu organizovali ovo druzenje sarandzija.Takodje sve pohvale Goranu,Vladi i Kikiju sto su redovno obilazili ekipe ujedno i merili upecane ribe,pricali sa nama i ostalo sto je vezano za ovakva uspesna druzenja.Pozdravio bih sve ucesnike druzenja,kao i odlicne domacine jezera Cepel.Od nase strane nema ni jedne zamerke na bilo koga niti zbog bilo cega.Nadam se da ce organizatori ovako nesto uraditi i sledece godine.A sto se tice naseg najmladjeg i najboljeg sarandziju Necu carp kiler majstora ma svaka mu cast!!Slike ce mo postaviti na forumu.Pozdrav i Bistro. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 U ime ekipe Frend carp team,mogu da pohvalim organizatore sto su na Cepelu organizovali ovo druzenje sarandzija.Takodje sve pohvale Goranu,Vladi i Kikiju sto su redovno obilazili ekipe ujedno i merili upecane ribe,pricali sa nama i ostalo sto je vezano za ovakva uspesna druzenja.Pozdravio bih sve ucesnike druzenja,kao i odlicne domacine jezera Cepel.Od nase strane nema ni jedne zamerke na bilo koga niti zbog bilo cega.Nadam se da ce organizatori ovako nesto uraditi i sledece godine.A sto se tice naseg najmladjeg i najboljeg sarandziju Necu carp kiler majstora ma svaka mu cast!!Slike ce mo postaviti na forumu.Pozdrav i Bistro.Pozdravite puno Necu ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Sledeći put obavezno merimo samo JEDNU najveću ribu!!! i uvodimo zabranu podmićivanja sudija rakijom.Euri i ostale valute može, ali rakija nikako. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 To nije bio mito,dohvatio si flašu i dok nisi udario dno nisi se smirismirio. Mito je bila lova koju sam dao Billy-ju zbog čega deca plaču gladnaz 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Na moju veliku zalost a na srecu mnogih,ipak nismo uspli da pobedimo i postanemo apsulutni pobednici.... ostade i bezs vitrine..... :( Druzenje bil ona nivou sprdnja i zajebancija po ceo dan.... klopa,pice... dobra ekipa sve potaman,samo steta sto je riba jela katastrofalno lose,kako kazu nevidjeno lose za peskaru..... mada da je riba jela ludacki nebi se druzili... :)Ja na pocetku takmicenja pred svedocima dao Biliju pare za prvo mesto i plus pare za mesto 4,5,6,14 a on mi udenuo 9,dukas mu dao kacket za 10. on njemu dao pet.... posle toga svi odu na mesto on me zadrzavana da sedimo do 10.30 u kafani da mi objasni kako se hladna kuglica ugrejala... isto pred svedocima,.,,, tada mi je sve bilo jasnoOndaK jedna ekipa da je ne imenujem,mi napije saborca koji je trebao da dezura u toku noci,Ne znam kakvu su mu rakiju dali ali mi ga izgubismo usput i on se vratio sa prvim petlovima...Matorom bratorom opet izmace pehar u foto finisu ko na morovicu ali vidi se da napreduje. Sledeci put ako bude izvodljivo da takmicenje krene u cetvrtak popodne i do nedelje popodne,kratko je 48h i ako bude izvodljivo da se odrede neka mesta gde bi pecale ekipe koje bi da pecaju jedne do druge... i da vidimo sta cemo sa malim oko te korupcije i mita... ovako ne ide,uzima pare za a ne ispunjava obecanja isvama obecao da su u plasmanu ko da ima 18 plasmana....i da,akademiku ni kap vise 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Sve pohvale jos jednom,bez ikakvih zamerki,vreme predivno,ljudi jos bolji sve na svom mestu... Obilazilismo se i druzili sto je najbitnije.. sve u svemu ponovio bih isto sa dragim ljudima,sto se tice ribe dali je moglo bolje ili ne to sad nije ni bitno,i ovako je imalo karakter druzenja a ne takmicenja.Jos jedanput hvala svim dragim ljudima na druzenju pa do skorog pecanja pozz od Matorog 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 sve je bilo kako je i trebalo da bude jer druzenje je na prvom mestu pa pecanje. ko je hteo da peca pecao je ko je hteo da se drzi druzio . Sve je bilo na svom mestu i sto se tice organizacije i domacina . Jedino nebi bilo lose da se sledece druzenje organizuje na 72 sata. Voleo bih da je bilo jos vremena pa da obidjem sve boxove . I nadam se uskoro opet nekoj slicnoj organizaciji. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts