vasil Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Predlog : svaki clan foruma koji ima pravo da oglasava nesto za prodaju da ima pravo samo na dve aktivne objave, nikako tri ili vise odjednom.Mislim da bi se sprecilo to sto se sada desava.Onda obavezno AKTUELNA gotografija opreme koja se prodaje ako se radi o polovnoj opremi i cena opreme.Podizanje teme samo nakon sedam dana ili ranije ako se promeni cena 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedza Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Da spreciti sta se sve dogadja imam osecaj da sam na kupujem prodajem dva oglasa puna kapa Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Dok god clanovi postuju tekuca pravila foruma ne treba ih opominjati. Takva su pravila, svidela se ona nama ili ne.Odavno se forum sveo na oglase i izvestaje sa takmicenja. Ukinuti oglase. Postoje sajtovi koji se time bave a ovde treba da se bavimo iskljucivo ribolovom. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Svaki forum ima oglase ali mora da ima ogranicenje koliko sme da oglasava u toku godine.I ono ogranicenje od 30 posta je smesno,pojavi se neki novi clan koj pise razne gluposti po sve teme samo da postigne brojku ,a postgne je za 2-3 dana i tup oglas.Bolje da ne smara da sme da postuje odma oglas bez ogranicenje.Oduvek sam bijo da mora da postavi sliku i cenu u oglase,kad zna da postavlja slike na kupujem/prodajem naucice i ovde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Glupi su oglasi za prodaju nove opreme, njih bi zabranio [emoji113] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 ko ce da utvrdi da li je novo, umesto "novo" napise "polovo" ili ko novo i opet je na oglasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bing Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 da li se može poslati pp na oglase sa manje od 10 postova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 da li se može poslati pp na oglase sa manje od 10 postova?Ne moze, mozes postovati u oglasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canecorso Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Zelim da opstavim oglas, ali nemam dovoljno postova. Da li neko moze umesto mene to da uradi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAMBRA Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Prvo pregledam oglase šta ima novo pa onda sve ostalo. Tako da mi ne smeta neka ljudi postavljaju ko šta ima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Zelim da opstavim oglas, ali nemam dovoljno postova. Da li neko moze umesto mene to da uradi? Ne moze!Upravo iz tog razloga je i uvedeno pravilo broja postova... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
canecorso Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Ne moze!Upravo iz tog razloga je i uvedeno pravilo broja postova...Ok, to bar nije problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAMBRA Posted July 9, 2016 Share Posted July 9, 2016 Nisi me razumeo nemam ništa protiv da treba skupiti određeni broj postova to i ja bezuspešno pokušavam. Mislio sam ko ima pravo da stavlja oglase neka brate stavljaju eto sad mi pobeže šator ispred nosa a svaki dan gledam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nole Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 Izvinite... Je l i dalje samo ''Ja'' ne smem da izbacim oglas? Cisto da znam...nije mi jasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted July 15, 2016 Share Posted July 15, 2016 to smo već raspravili na forumu https://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=9920&page=3 nema smisla da ponovo otvaraš raspravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Sta mu ti odgovaras kad tebe nije nista pitao ? U kom si fazonu covece 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Da nije tebe pitao? Ako jeste onda si zakasnio sa odgovorom Pratio sam temu o preprodaji pribora na forumu koju je administrator pokrenuo a Vasil zatvorio pošto je bila iscrpljena. Nole je postavio pitanje i samo sam se "osvrnuo" da se ne bi ponovo raspravljalo. Ni jednom rečju nisam ni uvredio ni povredio Noleta, ti si nervozan bez potrebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted July 16, 2016 Share Posted July 16, 2016 Nije me pitao s toga nisam ni zaksnio ni sa cim. Ti se mesas u nesto sto te se netice . Tu su admini i nole i nacice vec neko resenje siguran sam uopste nije potrebno podbadanje i hejtovanje . I nisam nervozan . Pocinje da mi deluje kao da se jedva ceka da ispadne neki problem da se neko opljuje i okaci na stub srama ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Izbrisite komercijalnu sobu sta ce nam kad ovde gore nego na kupujem prodajem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts