Jump to content

Šaranski kup i druženje

žac

Recommended Posts

Najavljujem jedan veliki skup šaranaša na vodama ŠRD Piškora, lokacija Blato:

Sve počinje četvrtak 7.4 kada je u planu Šaranski kup Boiliacademy& NOLD.

Kup se održava na Ontariju. Kotizacija 2000 kn po ekipi od najviše tri

člana. 70% kotizacije ide u fond nagrada plus nagrade sponzora. Kup

traje do 10.4 nedjelja. Točna satnica biti če dodatno objavljena.

Voda na kojoj se lovi obečaje puno ulova "takmičarske" veličine ribe.

Sljedeće događanje na istoj lokaciji, Blato, samo na drugoj vodi, u

blizini Ontarija, Kocki ili Dugoj ovisno o broju ljudi koji dođu na

druženje i žele ujedno loviti.Dnevna karta na vodama na kojima se sve

odvija je 60+40kn , no za sve sudionike druženja koji žele i loviti taj termin od 8.4 do 10.4 iznosi 60kn.

Kao što vidite ta dva događaja se poklapaju radi istog organizatora i

domaćina ali i radi sudionika druženja koji nisu imali priliku vidjeti

natjecanja na večim vodama te večeg skupa i mogučnosti upoznavanja večeg

broja prijatelja po štapu.

Na druženju če biti osigurani hrana i piće po popularnim cijenama, kao i parkiranje za automobile u neposrednoj blizini.

Također sva događanja na druženju biti če na vrijeme objavljena.

Očekujemo posjete članova i ne članova sajta iz 3-4 države iz našeg bližeg okruženja.

zavisi od vode,bio sam na jednom takmicenju gde je pecalo nekih sezdesetak ekipa a za vikend je bilo par stotina lokalaca koji su peckali,pravili rostilj a niko nikom nije smeta.

posto sam pecao na ostrvu video sam tek kad sam krenuo u setnju koliko ljudi ima okol,mada je moja pretpostavka da ih nije bas zanimalo pecanje vec su culi da sam ja stigao pa dosli da vide :air_kiss:

zavisi od vode,bio sam na jednom takmicenju gde je pecalo nekih sezdesetak ekipa a za vikend je bilo par stotina lokalaca koji su peckali,pravili rostilj a niko nikom nije smeta.

posto sam pecao na ostrvu video sam tek kad sam krenuo u setnju koliko ljudi ima okol,mada je moja pretpostavka da ih nije bas zanimalo pecanje vec su culi da sam ja stigao pa dosli da vide :air_kiss:

U sklopu lokacije postoji 4 vode. Najveća je 55h i na toj se lovi kup. Ostale vode su u sklopu lokacije. Posjetiocu druženja su šaranaši i jesu ili če biti educirani da ne smetaju natjecateljima. Obolazak staze može biti organiziran, i to pješice, jer postoje dobro preduvjeti za to. Naime put je udaljen od vode 30-ak metara. Tako da se ne smeta takmičarima. Naravno ako to takmičari inzistiraju nema nikakvog obilaska staze.