md_bait Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Drustvo nestao mi jedan Nash entity 12ft, 3lb i jedna masina spro hardliner. Nestalo mi iz kuce a sumnjam da ce pokusati da ga zavale u Obrenovcu jer ne verujem da su toliko glupi da ga prodaju na Ubu. Pa ako vam ko ponudi javljajte. Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
goksi66 Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Drustvo nestao mi jedan Nash entity 12ft, 3lb i jedna masina spro hardliner. Nestalo mi iz kuce a sumnjam da ce pokusati da ga zavale u Obrenovcu jer ne verujem da su toliko glupi da ga prodaju na Ubu. Pa ako vam ko ponudi javljajte. PozzDruze, prati Kupujem-prodajem, Limundo itd, negde ce isplivati.Puno srece. Poz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Drustvo nestao mi jedan Nash entity 12ft, 3lb i jedna masina spro hardliner. Nestalo mi iz kuce a sumnjam da ce pokusati da ga zavale u Obrenovcu jer ne verujem da su toliko glupi da ga prodaju na Ubu. Pa ako vam ko ponudi javljajte. PozzJa sam iz Obrenovca ako nesto nacujem javljam. Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted May 4, 2015 Author Share Posted May 4, 2015 Hvala Bojane ali evo upravo sam podigao stap i masinu iz policije, uspeli smo da provalimo ko je. Klinci sesti razred i nije im prvi put. pozz 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts