vladaBG Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 ni kap vise hahahhahahahahhahahahaah.... akademice legendo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted May 26, 2015 Author Share Posted May 26, 2015 Prijavljene ekipe:1. CT Dod-Enterijeri2. CT Exyucarp3. CT Adrenalin4. CT.Eco Carp Mladenovac5. CT Carp Lider6. CT Boban Nbgd7. CT Leskovac8. CT Dukas Academy9. CT Trofej10.CT Zivotinjsko Carstvo11.CT Ima Amur12.CT Saran Conoplja13.CT Mladenovac14.CT Deni i Kris15.CT Baka Baka i Sajmon16.CT Komsiluk17. CT Sky klub Beograd18.CT Carpologija19.CT Pit BullJezero popunjeno. Sada primamo rezervne ekipe u slucaju da neko odustane. Za manje od 20h se prijavilo 19ekipa, svaka vam cast ljudi!Rezervne ekipe:1.CTMeleg Baits Novi Sad 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Jako mi je drago sto vidim sve ove dobro poznate ekipe medju prijavljenim. Ljudi ja mislim da bolja ekipa nije mogla da se okupi,bice ovo vrhunsko druzenje i pecanje! Sad sto se tice mog brata Vlajka.Radim na velikom transferu tog vrhunskog ribolovca koji je maximalno posvecen ribolovu u moju ekipu. Ako uspem menjamo naziv ekipe u JOS LITAR JEDAN!Dule matori svaka cast na rovcu za alkoholna pica na jezeru! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 BILLY BOY ! ! ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 a nastavak??? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Jako mi je drago sto vidim sve ove dobro poznate ekipe medju prijavljenim. Ljudi ja mislim da bolja ekipa nije mogla da se okupi,bice ovo vrhunsko druzenje i pecanje! Sad sto se tice mog brata Vlajka.Radim na velikom transferu tog vrhunskog ribolovca koji je maximalno posvecen ribolovu u moju ekipu. Ako uspem menjamo naziv ekipe u JOS LITAR JEDAN!Dule matori svaka cast na rovcu za alkoholna pica na jezeru! Ocigledno si to i imao na umu da okupis ekipe za druzenje i pecanje.Bice veselo u svakom slucaju,tako da pasulj vec znam gde ce biti!!!Mmmm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 https://youtu.be/Qpo2uKFixrg Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 BILLY BOY ! ! ! a nastavak??? Sednete na moj obojica! :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Pa do septembra ispisace se stranice i stranice Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Lep izbor za druzenje ali sam znao da posle onako lepog druzenja na peskari da ce se javiti jos 10 ekipa sigurno. Pa se nadam i druzenju posle ovog sa jedno 30 ekipa najmanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Ajd ja cu pokusati bar da dodjem u posjetu sa Pelage, da upoznam bar dio ovih cini se vrlo zanimljivih ljudi.Pogledao sam sve snimke sa dosadasnjih druzenja pa sam po tome stekao utisak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavko M. Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Bravo za organizatore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 prijava CT JAKOVO-Jakovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 interesuje me samo koja pozicija na jezeru se neće koristiti? Pretpostavljam 20? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 interesuje me samo koja pozicija na jezeru se neće koristiti? Pretpostavljam 20?Prije ce biti da nece pecati broj 8 jer ta pozicija se kosi i sa 20 i sa 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 interesuje me samo koja pozicija na jezeru se neće koristiti? Pretpostavljam 20?Nece se koristiti pozicija 20. Zato sto je tako postavljena da je pozicija 8 moze kompletno zatvoriti pa mi je bilo glupo da pustimo nekog da tu peca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 Prijavljene ekipe:1. CT Dod-Enterijeri2. CT Exyucarp3. CT Adrenalin4. CT.Eco Carp Mladenovac5. CT Carp Lider6. CT Boban Nbgd7. CT Leskovac8. CT Dukas Academy9. CT Trofej10.CT Zivotinjsko Carstvo11.CT Ima Amur12.CT Saran Conoplja13.CT Mladenovac14.CT Divlji Bučak15.CT Baka Baka i Sajmon16.CT Komsiluk17. CT Sky klub Beograd18.CT Carpologija19.CT Pit BullJezero popunjeno. Sada primamo rezervne ekipe u slucaju da neko odustane.Rezervne ekipe:1.CTMeleg Baits Novi Sad2.CT Jakovo-Jakovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Nece se koristiti pozicija 20. Zato sto je tako postavljena da je pozicija 8 moze kompletno zatvoriti pa mi je bilo glupo da pustimo nekog da tu peca.Imat cete gori problem ako pustite 8 da peca. Bolje izbacite 8 a pustite broj 20. U tom slucaju broj 9 i broj 20 ne mogu da se sudare dok 8 i 9 mogu i to vrlo lahko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 i poz 1. Isto ili slicno zatvara dvojka a i 20 bas u cosku da je i pametno sto nece pecati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Imat cete gori problem ako pustite 8 da peca. Bolje izbacite 8 a pustite broj 20. U tom slucaju broj 9 i broj 20 ne mogu da se sudare dok 8 i 9 mogu i to vrlo lahko.moze i tako ali kako organizator ili domacin predlozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted May 27, 2015 Author Share Posted May 27, 2015 Imat cete gori problem ako pustite 8 da peca. Bolje izbacite 8 a pustite broj 20. U tom slucaju broj 9 i broj 20 ne mogu da se sudare dok 8 i 9 mogu i to vrlo lahko.Upravu si,sad gledam i bolje je da peca 20 a da nepeca 8. Tako je bilo na otvaranju sezone pecala je 20.Zvanicno nepeca pozicija br 8! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Sampion je resio da se vrati na tron,odmorio se od slave i obozavateljki... te stoga krece vec od sutra na pripreme,od sutra prvi nezvanicni trening na jezeru zabar. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cule Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Ma ima sampion srecu sto Neca ne moze da dodje inace..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Otvorena tema za zezanje u Razno da ne bi kvarili najavu takmicenja.Postovi su prebaceni tako da tamo moze da ze nastavi zezanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dule Posted May 29, 2015 Share Posted May 29, 2015 Niste mi odgovorili? Jel postoji mogucnost neke doplate pa da se peca 72 sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts