vladaBG Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 vala bas...Nego cujem organizator skupa nece da pije kaze mora da bude na visini zadatka organizacije skupa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Jel bi moglo da dođe do nekog dirigovanog žreba. Šta mislim pod tim pojmom. Par ekipa kojima je primarno druženje se jave i pecaju jedni do drugih na "lošijim" mestima,po pitanju ribe? Šta mislite o ideji? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Ma kaki bre namesteni žreb bre....ja dolazim da pecam u zivot! Nosim 145kg boili, 25kg tajgera, 15kg mlevenog, 100limenki secerca...o praakastoj necu ni da pricam. Hranim van boksa, bacam baterije levo i desno, kacim glistu i lepim crvice nocu. Pasta za olovo. Zig rig u podne. Cilj opravdava sredstva. Ko hoce da se druzi neka ide u kafanu. Ja moram da pobedim! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Jel bi moglo da dođe do nekog dirigovanog žreba. Šta mislim pod tim pojmom. Par ekipa kojima je primarno druženje se jave i pecaju jedni do drugih na "lošijim" mestima,po pitanju ribe? Šta mislite o ideji?Ja sam za,taman moze 11-16 mesta da se lepo poredja 6 druzeljubivih ekipa,a ima mesta i za jos dve grupe ljudi koji bi da se druze mesta 1,2,3,4, i 5,6,7,20....Ako je moguce i ako se svi slazu ja sam za dirigovani zreb Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Ma kaki bre namesteni žreb bre....ja dolazim da pecam u zivot! Nosim 145kg boili, 25kg tajgera, 15kg mlevenog, 100limenki secerca...o praakastoj necu ni da pricam. Hranim van boksa, bacam baterije levo i desno, kacim glistu i lepim crvice nocu. Pasta za olovo. Zig rig u podne. Cilj opravdava sredstva. Ko hoce da se druzi neka ide u kafanu. Ja moram da pobedim!A ljigavi spod si zaboravio????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Glupo bi bilo da smo svi jedni pored drugih. Onda ne bi bilo dranja, upadanja u vodu, šikaru...prepadanja na spavanju bombama zajecarskog piva...niko se ne bi izgubio....spavao u tudjem boksu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted August 15, 2015 Author Share Posted August 15, 2015 Moze pod uslovom da su SVE ekipe saglasne sa ovim predlogom. Neka se svi izjassne i nije problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Sve moze samo da pecam na 17. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Da vidimo jel se svi slazemo?|ekipa "Ima amur" je za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Ekipa divlji bucak takodje pristaje na dirigovani zreb. Tih par ekipa koje zagrizu da se takmice kap da je zivot u pitanju neka sednu od 11-16 a mi ostali lepo da se druzimo na ostalom delu jezera kao sto i prilici ovakvom skupu. Ideja sa merenjem ulova mi se nije svidela od pocetka ali sad sta je tu je. Pravila su takva kakva su. Daj bar da bude dirigovani zreb Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted August 16, 2015 Share Posted August 16, 2015 Nekako je logicnije da ko hoce da peca (da se takmici) da sedne na 10, 17, 18, 19..., eventualno i 5, 6, 7, a ostali (koji bi da se druze, odnosno da rade sve drugo osim da pecaju) da sednu 1-4, 8, 20 i 11-16?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Ma ja sam bzvz napisao ta mesta. Svejedno je skroz Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Jos nepune tri nedelje do pocetka druzenja. Sampion Vlada vec dve nedelje svako jutro i vece trci po Zvezdarskoj sumi. Uvece posle 5km trcanja prelazi na rolanje boila sa RUCNIM pistoljem,i to 5kg svako vece! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Pa Ja se prosli put malo opustio i jbg.... sad svi prozivaju,ne kaze se dzabe na ranjenog lava i mis dize ***.... ali dobro ima dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 ma to je sve banda raspustena ja da ti kazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted August 27, 2015 Author Share Posted August 27, 2015 Jel bi moglo da dođe do nekog dirigovanog žreba. Šta mislim pod tim pojmom. Par ekipa kojima je primarno druženje se jave i pecaju jedni do drugih na "lošijim" mestima,po pitanju ribe? Šta mislite o ideji?Posto se ekipe nisu izjasnile o Sikijevom predlogu zreb ostaje kao i na svakom takmicenju-druzenju. Napravicemo jedan ustupak zbog boljeg druzenja a to je da se ekipe ako se dogovore mogu menjati za pozicije ali odmah posle zreba pred svima i to ce se odmah evidentirati.U razgovoru sa vlasnikom jezera skrenuo mi je paznju da ekipe ne bi trebalo da imaju najlon tanji od 0,31 zbog cestih kidanja na prepreke u vodi( ko je pecao na jezeru zna o cemu je rec).Na jezeru ima 10 kadica za prihvat ribe i mogu se iznajmiti za 3eur 24h. Svi koji imaju kadicu neka je ponesu da ne bi doslo do situacije da nemaju sve ekipe kadicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Teška srca obaveštavam kolege, učesnike ove prelepe manifestacije da će ekipa CT Tisab Beograd izostati. Zdravstveni problemi su me omeli da Vam svima jos jednom pokazem ko moze najvise da pojede, popijem i da zahrče u šatoru. Zelim Vam svima lep provod i lepe ribe na stapu, a mi se vidimo u neko sretnije vreme. Iskreno mi je zao jer sam se istinski radovao i jedva cekao ovo pecanje na prelepom jezeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Teška srca obaveštavam kolege, učesnike ove prelepe manifestacije da će ekipa CT Tisab Beograd izostati. Zdravstveni problemi su me omeli da Vam svima jos jednom pokazem ko moze najvise da pojede, popijem i da zahrče u šatoru. Zelim Vam svima lep provod i lepe ribe na stapu, a mi se vidimo u neko sretnije vreme. Iskreno mi je zao jer sam se istinski radovao i jedva cekao ovo pecanje na prelepom jezeru.Drug samo se ti oporavi bice dana za druzenje. E sad je Vlajku i meni teze,svo pivo moramo maltene sami da popijemo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Cini mi se da sve ekipe koje nisu htele ili nisu mogle da pecaju 72h su odustale. Tako da smo lagano mogli da pecamo 72h ili 65 od cetvrtka popodne.... jbg kad se ne dogovorismo na vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted August 31, 2015 Author Share Posted August 31, 2015 Opet imamo jedno slobodno mesto Prijavljene ekipe:1. CT Dod-Enterijeri2. CT Exyucarp-----------------------Uplacen deo koatizacije3. CT Vitex-Nova Pazova------------Uplacen deo koatizacije4. CT Trofej----------------------Uplacen deo koatizacije5.CT Zivotinjsko Carstvo-----Uplacen deo koatizacije6.CT Ima Amur-----------------Uplacen deo koatizacije7.CT Saran Conoplja--------Uplacen deo koatizacije8.CT Divlji Bučak-----------Uplacen deo koatizacije9.CT Baka Baka i Sajmon---Uplacen deo koatizacije10. CT Sky klub Beograd11.CT Carpologija----------Uplacen deo koatizacije12.CT Meleg Baits NS----Uplacen deo koatizacije13.CT Jakovo Jakovo----Uplacen deo koatizacije14.CT Hering Baits Vrbas----Uplacen deo koatizacije15.CT Numero Uno Novi Sad----Uplacen deo koatizacije16.CT.Nova Pazova---------Uplacen deo koatizacije17.CT Vojkan ZR----Uplacen deo koatizacije18.CT Dobar Los Zao Topola--Uplacen deo koatizacije19.CT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Ajmo ajmo... jos jedno mesto Cirkus gostuje u vasem gradu samo jednom ove godine.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chore1 Posted September 6, 2015 Share Posted September 6, 2015 Prjavljena ekipa Lauš GO-Q Banja Luka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted September 7, 2015 Author Share Posted September 7, 2015 Jedno mesto je upraznjeno ko hoce moze da se prijavi!Prijavljene ekipe: 1. CT Dod-Enterijeri 2. CT Exyucarp-----------------------Uplacen deo koatizacije 3. CT Vitex-Nova Pazova------------Uplacen deo koatizacije 4. CT Trofej----------------------Uplacen deo koatizacije 5.CT Zivotinjsko Carstvo-----Uplacen deo koatizacije 6.CT Ima Amur-----------------Uplacen deo koatizacije 7.CT Saran Conoplja--------Uplacen deo koatizacije 8.CT Divlji Bučak-----------Uplacen deo koatizacije 9.CT Baka Baka i Sajmon---Uplacen deo koatizacije 10.CT Meleg Baits NS----Uplacen deo koatizacije 11.CT Jakovo Jakovo----Uplacen deo koatizacije 12.CT Hering Baits Vrbas----Uplacen deo koatizacije 13.CT Numero Uno Novi Sad----Uplacen deo koatizacije 14.CT.Nova Pazova---------Uplacen deo koatizacije 15.CT Dobar Los Zao Topola-----Uplacen deo koatizacije 16.CT Erletic 17.CTLaus GO-Q-Banjaluka 18.CTDraza-----------Temerin-Uplacen deo koatizacije 19.CT.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Izgleda da su pripreme u punom jeku. Bice ovo lepo pecanje,izgleda da ce nas i vreme posluziti http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-brcko/eta/11/129181/1/meteogram Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 zadnje pripreme u toku... vecina ekipa sutra dolazi na jezero,a medju njima i sampion.... ipak sampion mora da ispostuje obozavatelje i posebno obozavateljke malo da se aklimatizuje,procita vodu...a i organizatoru da cuvam ledja ako navali narod na njega.kad opet krene sa onim forama 20e mesto pa obeca svima 10,ili 3 ili 30e najveca riba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts