lazar012 Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Planiram kupovinu novih štapova Razmišljam između ta dva modela Link to comment Share on other sites More sharing options...
nole Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Ne razmisljaj druze. Prologic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CveleCarp Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Kakav crni Formax........Prologic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Od Formaxa sto dalje...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Team GM Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Samo prologic druze, ja imam prologic c2 12ft 3.5 lb a imam i c2 13ft 3.5lb i za te pare su vrh! ja ih evo vec koristim cetvrtu godinu i prezadovoljan sam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plazmica Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Rekao bih da samo pominjanje imena formax pobudjuje poprilicno skepse (mozda opravdano,a mozda i ne,ne bih u to ulazio),pa resih da napisem par svojih utisaka o pomenutom stapu. Napomenuo bih da nisam imao priliku da probam c2, ali da imam komplet experienca, kao i komplet prologicovih t carp, oba od 3.6m i 3.5lbs, i ako bih morao da izaberem izmedju ta dva, mislim da bih se pre odrekao prologica nego formaxa..ukratko receno, experience je sjajan stap: debeli zidovi, metalne biksne na spojevima oko trna, fuji halter i karike, vrsna karika tipa pecurke. Ima puno snage, pri bacanju sam postizao slicne daljine kao i sa prologicom (i vise nego dovoljne za ribolov do sajle na miki,npr.), ali sa daleko vise preciznosti nego kod t carpa, verovatno zbog nesto vece krutosti i ostrine samog stapa. Sa estetske strane, Experience je tanak, elegantan,sa dobrom zavrsnom obradom za tu klasu( i posle 3 godine sa prosecno 40 izlazaka na vodu godisnje,na njemu gotovo da nema tragova koriscenja),sa guzvanim karbonom, i bordo bojom, na suncu izgleda prelepo.Eto, otprilike to su neki moji utisci o samom stapu, za koji mogu da kazem da mi je bas 'legao'( sto ne mora da znaci da ce na isti nacin leci i nekom drugom)...u svakom slucaju,stap vredan paznje...Na kraju jos samo pitanje za lazara, ima li jos ovih stapova negde u prodaji, jer ih odavno nisam vidjao? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plazmica Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Evo i par slika da upotpuni temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted June 20, 2015 Author Share Posted June 20, 2015 Hvala na odgovoruTe formax expirience ima moj prijatelj,pa ih on prodaje,a da li ih ima negde u prodaji ne znamali sam odustao i od c2 i od formaxa,uzimam najverovatnije Kkarp Dominant lcr,oni su mi zapali za oko najvise Link to comment Share on other sites More sharing options...
CveleCarp Posted June 20, 2015 Share Posted June 20, 2015 Ne znam koje su cifre u pitanju, ali izbaci sve iz opticaja i juri t-carp 13/3.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada989 Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Formax-krs, Prologic-mnogo ozbiljna kuca a kvalitet na prvom mestu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Ako si resio da uzmes stap od 12f pogledaj Prologic t-carp od 3,25 lb i to je 5× bolje od oba navedena stapa, jedino sto ga nema u radnji!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Ja imam formax stapove i meni su odlicni. Diskutabilno je govoriti nekome da je nesto krs. Naveo bih primere automobila. Npr za mene je citroen fantastican, za nekoga je to krs, a za nekoga misaona imenica! Isto tako i Mercedes, bmw isl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CveleCarp Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Ne bih da dizem tenziju ali se mora znati i razumeti.U danasnje vreme nije tesko nesto napraviti ili iskopirati, a pogotovu nije tesko kinezima napraviti stapove. Kvalitet formax-a je relevantna stvar,Toliko je relevantna da kad im udjes u radnju vidis samo duhove.Toliko o kvalitetu a da ne pominjem izlaz musterijama u susret, premnogo reklamacija! A kad si pomenuo poredjenje automobila, veruj mi da Formax nije Yugu blizu a kamoli citroenu. Ja posedujem varalicarca Formax i Prologic saranske i ne mislim da su najbolji ali znam da je Formax djubre!Molim da niko ovo ne shvati licno, to je stav nekoga koji je video malo vise od prosecnog ribolovca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts