telefant Posted October 8, 2015 Author Share Posted October 8, 2015 Dobili smo ribu u C! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trimizor Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Bravo momci,ima li merenja veceras? Послато са Tesla TTL7 уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Odlicno!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
telefant Posted October 8, 2015 Author Share Posted October 8, 2015 Molim sve da se suzdrze od komentara koje štete jedinstvu tima. Mi smo reprezentacija Srbije i želimo kao i svi Vi da ostvarimo što bolji rezultat. Ima mmogo pogrešnih informacija, a članovi reprezentacije kao i logistika rade kao sat. Svi! Više neću komentarisati već Vas samo informisati. Posle SP ću Vas infirmisati detaljno o svemu i stećićete uvid u svaki detalj od organizacije, finansija pa do međuljudskih odnoda. Naravno ni posle toga neću polemisati jer svi mogu doći i aktivno učestvovati u radu ŠA. Do sada ste redovno o svemu otvoreno informisani i tako će ostati. Predsednik ŠA SSRS Vladimir Radojičić 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Dobili smo ribu u C!to lutko,najzad i tamo da se upisemo. Sad se vec lakse dise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedza Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Mudri malo kasnije pali al kad upali ...... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
trimizor Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Cetvrti trenutno Послато са Tesla TTL7 уз помоћ Тапатока 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Ma bicemo u plasmanu garant! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Jos jednom bih zamolio sve da se uzdrze od komentara dok se SP ne zavrsi. Jer to samo steti nasoj ekipi. Ni meni licno nije jasan razlog izmene ali sacekajmo kraj i da cujemo sta je pravi razlog. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Evo ja sam na stazi svaki dan i vidim vase reprezentativce i gledam koliko se trude. Ne mogu da vjerujem koliko mozete srat po svojim ljudima. Strasno.... 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedza Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 E naka nam je i rekao sva cast za Carp Yo Yo Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedja Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Yo Yo, blago tebi.Ajde docaraj nam malo atmosferu kad si vec tamo. Daj jos neki info, sliku itd.....Hvala unapred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus1 Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Hrvatska u jednom trenutku preuzela vodstvo( prvi u a i c sektoru i drugi u b sektoru)Englezi vrše izmjenu u c sektoru te hvataju 2 ribe i vračaju se na prvo mjesto 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Srbija...samo napred momci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 ja se izilivinjavam evo citam pratim i pitam se jel to nasi imaju tamo tablete pa prate sta se desava na forumu ko ih pljuje ko fali pa ih to uznemirava .....ili mi njih pratimo...yo yo uzimaj ima tamo tablete i reci da gledaju u vodu ...a ako ne dodju bez medalje banova ce mo ih za navek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 ja se izilivinjavam evo citam pratim i pitam se jel to nasi imaju tamo tablete pa prate sta se desava na forumu ko ih pljuje ko fali pa ih to uznemirava .....ili mi njih pratimo...yo yo uzimaj ima tamo tablete i reci da gledaju u vodu ...a ako ne dodju bez medalje banova ce mo ih za navekNe treba da ih banujete nego treba ljudima da se poklonite i da ih ispostujete prvo kao ljude i treba da ste ponosni na njih....ljudi su vam blizu medalje na jako teskoj vodi za pecanje i na NAJGORE organizovanom svjetskom prvenstvu ikada, gdje sude neka djeca pokupljena sa ceste ispred loncica za prosenje.Ja bi dao guzice da se ovi moji makar upisu u sve i jednom sektoru, al' kako izgleda, bit' ce i to tesko. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trimizor Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Ne treba da ih banujete nego treba ljudima da se poklonite i da ih ispostujete prvo kao ljude i treba da ste ponosni na njih....ljudi su vam blizu medalje na jako teskoj vodi za pecanje i na NAJGORE organizovanom svjetskom prvenstvu ikada, gdje sude neka djeca pokupljena sa ceste ispred loncica za prosenje.Ja bi dao guzice da se ovi moji makar upisu u sve i jednom sektoru, al' kako izgleda, bit' ce i to tesko. Da li moze biti gore organizovano od Portugala 2013 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Ne treba da ih banujete nego treba ljudima da se poklonite i da ih ispostujete prvo kao ljude i treba da ste ponosni na njih....ljudi su vam blizu medalje na jako teskoj vodi za pecanje i na NAJGORE organizovanom svjetskom prvenstvu ikada, gdje sude neka djeca pokupljena sa ceste ispred loncica za prosenje.Ja bi dao guzice da se ovi moji makar upisu u sve i jednom sektoru, al' kako izgleda, bit' ce i to tesko. :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Pa jel ovi spanci kucaju na pisacoj masini,cekamo rezultate kao blesavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkd Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 lako je kritikovati iza kompa. Samo napred momci, samo kidajte. Svaka cast. Da ne valjate, ne bi ste bili tamo gde ste sada.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkd Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 NE kucaju na masini, pisu perom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 NE kucaju na masini, pisu perom. Mozda im fali i mastila! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Ajmoooo momci!!! Moze se to stici, do medalje!!! (zlatne :-) ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkd Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Ne znam sta im fali ali ja ustajem u pola 5 za posao, a sad cekam listu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted October 8, 2015 Share Posted October 8, 2015 Da li moze biti gore organizovano od Portugala 2013 ?Ja nisam bio u Portugalu ali cini mi se da su Spanci prosli u onoj izreci : DNO DNA, ispod dna i kopaju i dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts