ganic Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 zanima me dali zna neko radnje ribolovacke opreme u segedinu i ako imate link neki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted June 30, 2015 Share Posted June 30, 2015 Kfish. Nema sajt. Tj ima ali nema sta da se vidi na njemu. adresa ti je Kossut Lajos 69. To ti je jedina radnja koju vredi posetiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 ima i czero radnja http://aruhaz.czero.hu/ na adresi Cserepes sor 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 Imas jednu radnju na ulazu u grad,ima neki trzni centar i iza pijaca,kad udjes na pijacu preko celog zida pise nesto hm hm hm hm......bolju prodavnicu u zivotu nisam video....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 To je ta radnja koju je mijat naveo. Ako nisi video bolju radnju od te u zivotu onda nisi bio u Kfish 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 1, 2015 Share Posted July 1, 2015 U K fisu previse gluposti ima,po mom misljenju........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted July 1, 2015 Author Share Posted July 1, 2015 Mene zanima prodavnica sa dobrim satorima konkretnije ehmans satori jer sam porucio preko ovih sto donose iz subotice i razvlace me Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 ako nešto i nema u prodavnici kfish može da se naruči. ja praktikujem da mu pošaljem emajl šta mi treba i on mi javi kada je stiglo u prodavnicu ( k.fish@invitel.hu ) pitanje je da li ti se isplati ići? dobiješ popust 10% ako kupuješ preko 30000 forinti (100 ojra) a ako kupiš robe preko 50000 forinti možeš da povratiš porez na promet od 27%. e sad, ako imaš vezu na granici i ne platiš carinu dobro si prošao. cene koje nude subotičani na kupujem prodajem su dosta korektne. još nešto, u prodavnici možeš da platiš i u ojrima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted July 2, 2015 Share Posted July 2, 2015 prosetajte radnom Czero koja se nalazi pored pijace u 3D... http://3dvalosagvilag.hu/r20382875 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts