Jump to content

Potdebna Mala Pomoc

Recommended Posts

Imam od skoro CS roc xrs 3 + 1 na kojem imam problem sa bazom, potreban neko sa kime bi mogao malo da popricam ko ima iskustva sa njima.

Problem se javlja kod baze koja se s vremena na vreme iz cista mira krene javljati jednolocnim tonom ( pip pip , pip pip , pip pip ) . baza u svakom trenutku prima signal od signalizatora bez obzira na to . znaci ne gubi signal od signalizatora , vec registruje cim zapisti signalizator i ona zapisti . baterije su nove i u signalizatorima i bazi... Dal ima neka opcija protiv kradje za koju ne znam ili sta vec ...

Hvala unapred!

Druze posedujem navedene signalizatore godinama i sve svoje muke resio sam tako sto sam prestao da koristim bazu.

Svaka npromena baterije na bazi , ponovo kodiranje sa svakim signalizatorom, uparivanje sa bojom oduzima puno vremena i strpljenja .

Da postoji opcija protiv kradje koju sam koristio dok je sve bilo podeseno fabricki. Kao sto sam vec napomeno sa prvom promenom baterije na bazi , pocinju muke.

Povedi racuna kada rasklapas signalizator prilikom promene baterija da ti ne ispadne gumeni prsten koji ide obodom kucista , nema sile da ga vratis nazad, bez preciznog alata. Uputstvo sam drzao godinama zalepljeno na kutiji ali se vremenom izlizalo tako da sad bazu i ne koristim, niti se sekiram.Verujem da je za ljude koji se bave elektronikom sve to smesno, za mene nocna mora.

On 7/8/2015 at 7:31 AM, ganic said:

A ja taman mislio da predjem na cs roc......

Slobodno predji na CS Roc ali bez baze,..ROC XR. Sa bazom trose dosta brzo bateriju. Ima dosta postova ovde na forumu o Carp Sounderima,i o Roc modelu. Po meni jedni od najboljih,kupis i miran si dokle god pecas.

On 7/8/2015 at 8:30 AM, Ivan S. said:

Slobodno predji na CS Roc ali bez baze,..ROC XR. Sa bazom trose dosta brzo bateriju. Ima dosta postova ovde na forumu o Carp Sounderima,i o Roc modelu. Po meni jedni od najboljih,kupis i miran si dokle god pecas.

ipak ostajem na lisicu :)

O samom kvalitetu materijala i izradi istih i ne treba trositi reci, svi ostali proizvodjaci su naspram XRS-a obicna igracka. Nemacki kvalitet se na ovim signalizatorima itekako vidi. Jedina mana,  previse funkcija za tako jednostavnu stvar.

On 7/8/2015 at 9:16 AM, glisic1 said:

svi ostali proizvodjaci su naspram XRS-a obicna igracka.

Veoma nerealno ali o ukusima i znanju se ne raspravlja!

PS. inace covek ima problema sa bazom pa to i pita!

• Like 1