jasmin Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 (edited) Jezero Peca ribnjak se nalazi nalazi na putu Mladenovac Arandjelovac na nekih 4-5km od skretanja kod mesta Markovac tacnije naselje Crkvine.Povrsine oko 2h uredjeno cisto sa nasutim puticem oko celog jezera poseduje 8-9 pozicija i prepuno je ribe. Ima dosta sarana do 4kg ali takodje ima i poprilican broj glava 10+ . Od ribe u jezeru naravno preovladava saran ali ima amura stuke soma koji odrzavaju dobru kondiciju i veliku borbenost riba. Dnevna dozvola je 500din a sto se samih domacina tice ljubaznost i gostoprimljivost su im istaknuti u svakom trenutku. Moj nedavni boravak na ovoj vodi rezultirao je sa 60-tak uhvacenih sarana za period od 07-18h sto samo govori o bogatstvu ribljeg fonda. Sve pohvale za ovu MALU ALI PERSPEKTIVNU KOMERCIJALNU VODU I NJIHOVE DOMACINE Edited July 17, 2015 by jasmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Ima li neka slika vode i ambijenta uopste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasmin Posted July 17, 2015 Author Share Posted July 17, 2015 Bice care veceras cu ubaciti ono sto sam uspeo da slikam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plazmica Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Daj i njihov kontakt telefon,ako imas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaz Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 Peca 0658232838 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted July 17, 2015 Share Posted July 17, 2015 https://www.facebook.com/profile.php?id=100008286999344&fref=ts ko je nestrpljiv a ima fb nalog ima ovde dosta slika pa neka baci pogled........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Koji mamci i prihrana je najbolja za ovaj revir.Svidja mi se i otisao bih na pecanje,jos da imam te informacije.Unapred hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadinac_ribolovac Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Koji mamci i prihrana je najbolja za ovaj revir.Svidja mi se i otisao bih na pecanje,jos da imam te informacije.Unapred hvala.Lepo radi na baku i jagodu....ima mnogo sitnog sarana ali ima i lepih komada 10+par raketa spod mixa saka dve boile i eto zanimljivog dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted July 18, 2015 Share Posted July 18, 2015 Bice care veceras cu ubaciti ono sto sam uspeo da slikam Care, prodje veceras, a nista od slika?! https://www.facebook.com/profile.php?id=100008286999344&fref=ts ko je nestrpljiv a ima fb nalog ima ovde dosta slika pa neka baci pogled........... A sta cemo sa onima koji su nestrpljivi a nemaju fb nalog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=3sYqG8-YpKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasmin Posted July 19, 2015 Author Share Posted July 19, 2015 Care, prodje veceras, a nista od slika?! A sta cemo sa onima koji su nestrpljivi a nemaju fb nalog? Najbolje bi bilo da te ja odvedem da vidis uzivo kako to izgleda vidim da te tehnologija jebe ali ovaj forum si razradio. Prvom prilikom te zovem pre polaska Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Najbolje bi bilo da te ja odvedem da vidis uzivo kako to izgleda vidim da te tehnologija jebe ali ovaj forum si razradio. Prvom prilikom te zovem pre polaska Saglasan!Najbolje bi bilo...Samo, povedi racuna...Mene kad neko pozove u goste, obicno se pokaje!Ja jedem i pijem u eurima!!! Sto se tehnologije tice?!Ne jebe ona mene, ja znam da postavim slike, za razliku od nekih... A sto se tice fb profila, to nije stvar tehnologije, nego principa! @KrleHvala za link! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasmin Posted July 19, 2015 Author Share Posted July 19, 2015 Saglasan!Najbolje bi bilo...Samo, povedi racuna...Mene kad neko pozove u goste, obicno se pokaje!Ja jedem i pijem u eurima!!! Sto se tehnologije tice?!Ne jebe ona mene, ja znam da postavim slike, za razliku od nekih... A sto se tice fb profila, to nije stvar tehnologije, nego principa! @KrleHvala za link!sve je dogovoreno napojicu te i nahraniti cim udjemo u eurozonu posto si gadljiv na domacu valutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted July 19, 2015 Share Posted July 19, 2015 Zavrseno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaz Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 (edited) Najveca riba upecana u jezeru je 23kg i jezero ima 8 pozicija koje su velike...Ja sutra idem malo da se zezam tamo na parabolike da probam nesto krupnije a na feeder da probam sitnijeg... Edited July 20, 2015 by babaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaz Posted July 20, 2015 Share Posted July 20, 2015 Izvinjavam se zbog pravopisnih gresaka saljem sa telefona pa tesko ubadam sva slova tacno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaz Posted July 25, 2015 Share Posted July 25, 2015 21. pao ovaj od 12kg i to na feeder koji je bio namenjen za sitnijeg sarana a na parabolike dolazili gomila onih od 1-2kg i 4-6kg http://imagizer.imageshack.com/img537/5994/HtNOn8.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Jel ima neko da zna da oznaci pozicije(mesta) na jezeru? http://s22.postimg.org/kfrh5i2v1/gggggggg2.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Ovako su obeležena mesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 Hvala druze... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Da li neko ide u subotu/nedelju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Jel pecao neko ovih dana? Sta se desava sa ovom vodom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Momcilo Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Bili u subotu 04.06., u periodu od 7h do 16h, kada nas je kiša oterala. Pecali na dve garniture poziciju broj 1. Od riba se javilo 2 babuške i 11 šarana. Šarani su u opsegu od 2 do 8 kg. Hranili šećercem i pelet-om. Riba uzimala bukvalno sve što joj se ponudi. Domaćin Peca za svaku pohvalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dm-carp Posted June 7, 2016 Share Posted June 7, 2016 Momo!!! Posto si mi nahvalio rodju,postajes,od ovog trenutka pocasni clan jezera Peca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts