Fallkniven Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 DAM MAD D-Fender II UK 50 3.90m 3.5lbDa li je iko imao iskustva sa ovim stapom i moze li mi sta vise reci...planiram da ga kupim a ne bih bacao novac i ucio na greskama Unapred zahvalan Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Zlatkovicu Nemanja,uzmi ti lepo Prologic Classic Carp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Ili C2 i da uzivas!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted July 29, 2015 Share Posted July 29, 2015 Ja uzimam Classic Carp Predlazem i njemu ali stalno nesto izmislja Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Ovaj stap je triput bolji od pomenuti prologic,potrazi na youtube ima okaceni video klipovi,dosta ljudi kod nas koriste pomenuti MAD,ako ti bacanje nesto znaci baca 120 130 140m.Neznam zasto uvek predlog mora da bude Prologic pa jos kad se zna da su proizvodjaci zeznuli stvar i izbacil nove serije odma sledece godine da pokriju gresku. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 Ja koristim treću godinu DAM MAD D-Fender II UK 50 3.60m 3.25lb i što se mene tiče odlični štapovi. Daleko se baca, precizni, nisu pretvrdi lepo se vadi riba sa njima.Mislim da ih dugo neću menjati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazar012 Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 filip030682 Ispravi me ako gresim,ako nekom ko ne zna da baci das najbolji stap on opet nece znati da baci,a neko ko zna sta mu nije bitan toliko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 koja je cena tog stapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted July 30, 2015 Share Posted July 30, 2015 cena mu je oko 70 ojra ali ih možeš dobiti i za 175 ojra (3 komada) na kupujemprodajem. riba može da se izvuče i na germini u današnjem pecanju ima previše šminkeraja i preterivanja. moja preporuka je da ih uzmeš i nećeš pogrešiti jer nisu velike pare u pitanju. lazar ti je lepo rekao, možeš kupiti najbolji i najskuplji štap ali nećeš znati daleko da zabaciš i šta onda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fallkniven Posted July 30, 2015 Author Share Posted July 30, 2015 Sad ispada da je DAM MAD skuplji od Prologic Classic Carpa ? Koliko ja znam MAD II je 50 ojra a Classic carp oko 70...Gledam da prodjem jeftinije a da to opet bude nesto u sta necu morati dugo da investiram...Slazem se da Prologic ima kvalitetne stapove ali mi MAD deluje dosta solidno za taj novac... Ne znam, jos uvek sam u dilemi i polako skupljam novac, pa kad skupim 200 ojra i kad mi pukne film uzecu prve stapove na koje naletim i cao zdravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejak Posted August 26, 2015 Share Posted August 26, 2015 Sad ispada da je DAM MAD skuplji od Prologic Classic Carpa ? Koliko ja znam MAD II je 50 ojra a Classic carp oko 70...Gledam da prodjem jeftinije a da to opet bude nesto u sta necu morati dugo da investiram...Slazem se da Prologic ima kvalitetne stapove ali mi MAD deluje dosta solidno za taj novac... Ne znam, jos uvek sam u dilemi i polako skupljam novac, pa kad skupim 200 ojra i kad mi pukne film uzecu prve stapove na koje naletim i cao zdravo Imao sam pomenute štapove i za te novce odlični.Precizni lepo bacaju a na ribi dobri odrađuju se za sve i dinarSve u svemu solidna investicija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts