Carplider Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Debaljača MARATON 72h kotizacija 100 e nagrade pehari i medalje.Peca se po pravilima kao i do sadapočetak 18-21.08.11.Druga opcija kotizacija 200e prvo mesto 500 drugo mesto 300e i treće 200e + pehari i medaljesve ostaje isto molim za komentar zainteresovane Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Debaljača MARATON 72h kotizacija 100 e nagrade pehari i medalje.Peca se po pravilima kao i do sadapočetak 18-21.08.11.prijavljujem ekipu STARI HABABI-krnjaca-ruma za drugu opciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Debaljača MARATON 72h kotizacija 100 e nagrade pehari i medalje.Peca se po pravilima kao i do sadapočetak 18-21.08.11.Druga opcija kotizacija 200e prvo mesto 500 drugo mesto 300e i treće 200e + pehari i medaljesve ostaje isto molim za komentar zainteresovanePrijava ekipe carp team Borča Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 100e a sta su nagrade koliko ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 24, 2011 Author Share Posted February 24, 2011 100e a sta su nagrade koliko ekipaPa šta ti misliš šta se može podeliti :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Pa šta ti misliš šta se može podeliti :drinks:JAGNJE PRASE Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 JAGNJE PRASE SALATA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 24, 2011 Author Share Posted February 24, 2011 JAGNJE PRASEto je ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
laci Posted February 24, 2011 Share Posted February 24, 2011 Djuka misli na PRAGNJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 Djuka misli na PRAGNJE Mislim da si upravu Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Djuka misli na PRAGNJE nerazumem laci ja znam sta sam napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
laci Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 E moj Djuka, došlo je vreme da nešto i od mene naučiš. Praseće pečenje+jagnjeće pečenje u istom tanjiru = Pragnjeće pečenje i samo ostaje da se dobro zalije :drinks: Ovo treba i Dragan Carplider da ubaci u knjigu recepata! Veliki pozdrav za moje drugare :friends: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 E moj Djuka, došlo je vreme da nešto i od mene naučiš. Praseće pečenje+jagnjeće pečenje u istom tanjiru = Pragnjeće pečenje i samo ostaje da se dobro zalije :drinks: Ovo treba i Dragan Carplider da ubaci u knjigu recepata! Veliki pozdrav za moje drugare :friends:izvini to kod nas u ubu neznamo sta znaci pozdrav pase vidimo na takmicenju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 izvini to kod nas u ubu neznamo sta znaci pozdrav pase vidimo na takmicenjuMoraćeš đuka pod hitno na edukaciju jedno kilo drugo kilo ja častim :friends: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 E moj Djuka, došlo je vreme da nešto i od mene naučiš. Praseće pečenje+jagnjeće pečenje u istom tanjiru = Pragnjeće pečenje i samo ostaje da se dobro zalije :drinks: Ovo treba i Dragan Carplider da ubaci u knjigu recepata! Veliki pozdrav za moje drugare :friends:Tako je Laci ubačeno u knjigu :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 Moraćeš đuka pod hitno na edukaciju jedno kilo drugo kilo ja častim :friends:vazi brate kako ti kazes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 26, 2011 Author Share Posted February 26, 2011 Prijavljene ekipe za maraton su:1.CT Loše zabacivanje-Crepaja2.CT Big fiš-Bgd3.CT Zlatna ribica-Dobanovci4.CT Frenki-Bgd5.CT Debeljačka jezera-Debeljača6.CT Carp Lider-Dobanovci7.CT Vučijak-Ub $8.CT Veliki kalibar-Rušanj9.CT RNP-Pančevo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 5.CT Debeljačka jezera-Debeljača Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 1, 2011 Author Share Posted March 1, 2011 6.CT Big fiš-Bgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 7.CT Vučijak-Ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 3, 2011 Author Share Posted March 3, 2011 7.CT Vučijak-Ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 8.CT Veliki kalibar-Rušanj9.CT Carp lider-Dobanovci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 8.CT Veliki kalibar-Rušanj9.CT Carp lider-DobanovciJel može da se objavi konačan spisak za ovaj maraton i šta se odlučilo hoće li biti 100 ili 200e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Jel može da se objavi konačan spisak za ovaj maraton i šta se odlučilo hoće li biti 100 ili 200e?Vlado 200 e i konačan spisak je na prvoj strani ali mogu ponoviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Vlado 200 e i konačan spisak je na prvoj strani ali mogu ponovitiok. hvala,moja greška. biće tesno ne znam što ali do sada ovi iz zlatne ribice mi deluju kao najača ekipa sa kojom smo pecali,bez uvrede ostali ne znam našta pecaju ali deluju uvek kao da ih je ne moguće pobediti. pozdrav za njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts