Aleksandar Aca Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 E moj vlaja sampion Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 idem po zvuku pesme da lociram sampiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Situacija kriticna u boxu br5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Lista je postavljena na Vlajkov fb profil, neka je neko skine i prebaci ovde. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted September 12, 2015 Share Posted September 12, 2015 Ako sam dobro razumeo jednog od organizatora ovog takmicenja, sto zbog losih internet veza, a vise zbog teskog izgovaranja suglasnika, trenutno stanje je: 1. Mjesto:Box.br.17.C.T.Životinjsko Carstvo2. Mjesto:Box.br. 3.C.T.Dobar Loš Zao 3. Mjesto:Box.br.10.C.T.Šaran Čonoplja Za ostale nije ni pokusao da mi kaze... Sampion je lociran negde izmedju pozicija 5 i 10, otezavajuce okolnosti u trazenju su mrak i gusto rastinje, ali se svi nadaju da ce ga do jutra pronaci?! Pod uslovom da nastavi da peva, kako bi olaksao svoje lociranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 nismo se setili da sampionu usijemo u duks zadnje svetlo za bajs da ga lakse lociraju nocu u bespucu jezera....zamisljam situaciju da ne mogu da ga nadju za dodelu pehara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 trazi se cika vlaja sampion sampiona ... jel pronadjen ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 jos nije,ukljucene su i zastale ekipe UN sa svom raspolozivom mehanizaciom i ljudstvom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Mislim da je u mrestiliste upao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 ne ne moj brat vlaja se ne predaje do zadnjeg momenta ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Konacan plasmanhttp://s24.postimg.org/e9y0k186d/konacna_lista.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chore1 Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Jedina zamerka ,uz salatu nije bila ljuta paprika!!!Vidimo se i na sledećem druženju.BistroLauš GO-Q BL 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Dragi mojiEvo da i sampion kaze koju...Na moju veliku zalost moram tuzna srca da se oprostim od sampionske titule,pehara,obozavateljki,sleve i ostalog....ali mislim da cu preci u grand zvezde ali sampionski pehar je presao u prave ruke.S obzirom da smo pecali na losem mestu,9mesto i nije lose,zatna sredina.... zamalo i najveca riba kao i obicno pred kraj riba 17.4kg... Sprdnja i zajebancija na najvisem nivou,bilo je bas extra..... svima cestitke,narocito ekipama u plasmanu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted September 13, 2015 Author Share Posted September 13, 2015 Posle sampiona bez portfelja da i ja kazem koju. Druzenje je bilo vrhunsko! Cestitao bih svima posebno ekipama u plasmanu! Velika zahvalnost vlasniku i zaposlenima jezera Zabar na gostoprimstvu i organizaciji ovog skupa,veliki pozdrav i za naseg druga Mikija,kapitena CT Gerijatrija .Mislim da smo oborili rekord u kolicini popijenih piva! Ukratko mnogo smeha,dobrog raspolozenja gostoprimljivih ekipa ma pravo druzenje.Ljudi hvala i vidimo se Boze zdravlja dogodine.P-S Zamolio bih ekipe da okace fotke kako bi docarali bar malo atmosferu koja je bila na vrhunskom nivou. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 a tek sto smo pevali u subotu do duboko u noc....pevali smo svi zagrljeni,jeste da je svako pevao svoju pesmu ali dobro nema veze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 Moja vristulja Shiki novi sampion Druzenje je bilo vrhunsko,bilo je smeha do suza. Shiki postavi sliku Vlade i mene u voznji bicikla sa vrlo losim kocnicama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted September 13, 2015 Share Posted September 13, 2015 jel ima prezivelih nema nikoga da se javi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Posle sampiona bez portfelja da i ja kazem koju. Druzenje je bilo vrhunsko! Cestitao bih svima posebno ekipama u plasmanu! Velika zahvalnost vlasniku i zaposlenima jezera Zabar na gostoprimstvu i organizaciji ovog skupa,veliki pozdrav i za naseg druga Mikija,kapitena CT Gerijatrija .Mislim da smo oborili rekord u kolicini popijenih piva! Ukratko mnogo smeha,dobrog raspolozenja gostoprimljivih ekipa ma pravo druzenje.Ljudi hvala i vidimo se Boze zdravlja dogodine.P-S Zamolio bih ekipe da okace fotke kako bi docarali bar malo atmosferu koja je bila na vrhunskom nivou. Hvala Gorane.Zaposleni na jezeru odaju priznanje organizaciji ovog lepg druzenja.Sve je besprekorno funkcionisalo.E, jedino je "sampion" svojom pesmo prekrio muziku iz kafica sa Pelagiceva.A sto se tice popijenog piva Gorene vi ste "amateri" za one austrijance.Oni su za 2 sata/njin 7/popili 37 piva i litar rakije.Toliko o picu.Jos jednom HVALA za lepo druzenje."CT Gerijatrija" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Oni su za 2 sata/njin 7/popili 37 piva i litar rakije... Ih, sunce ti... Pa gde ste ih sa'ranili?Negde pored jezera ili ste ih pobacali u jezero? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
miki Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Ih, sunce ti... Pa gde ste ih sa'ranili?Negde pored jezera ili ste ih pobacali u jezero? Oni su otisli na pozicije 16,15,i 13 posle zavrsenog druzenja, a stigli su oko 12 i dok su cekali da se zavrsi ubili su tu rakiju.Oni su ustvari pili rakiju,a pivo su pili umesto kisele vode. Otisao Misa oko 16 sat da vidi kako su se raspremili a oni izneli krevete i u ladovini odmaraju, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 moj brat vlajko je apsolutni sampion svih sampiona i nadam se da ce titula doci u njegove ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slavko M. Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Sve pohvale za organizaciju.Što se tiče jezera i domaćina 10+.Biće ovojezero (ako nije već sada )broj 1 u regionu.Pozdrav za Ivana Čorkovića i ekipu C.T.Lauš GO-Q iz Banjaluke(izvinjenje što smo morali da krenemo ranije zbog obaveza ali biće prilike da se vidimo opet.)Čestitke svima i jedan veliki pozdrav. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 moj brat vlajko je apsolutni sampion svih sampiona i nadam se da ce titula doci u njegove ruke Magu brate moj iako ne budem sampion nema veze,idem u grand zvezde tamo je lova.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 Magu brate moj iako ne budem sampion nema veze,idem u grand zvezde tamo je lova....ne gubi nadu...vidis cim ja ne pecam nema ko da te pusti da pobedis svima si trn u oku...sledeci put pecam i ne brini se 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Aca Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 nista se ne sekiraj cika vlajo pecaj samo gde sam ja i nikad se ne sekiraj neces biti gori od mene 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts