Gedza Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 Racunaj da ce cena biti oko 190€ Sent from my iPhone 6 + using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted July 8, 2016 Share Posted July 8, 2016 auhhhhh.... a polovni ? i gde kupiti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Krivi Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 Ako neka zna mnogo bi mi pomoglo,kupio sam Fox Txr digital bazu za moje MX+ ali činčevi( ili ti delovi koji ulaze u signalizator) su kraci od rupe za transmiter na samom signalizatoru i kad ubacim oni sami idpadaju i samim tim baza ne moze da detektuje signalizator,ako je neko imao slican problem znacila bi mi informacija gde je nasao kablove sa činčevima koji odgovaraju jer su moji prekraetki ili kakvi bi bar trebali da budu.Inace bazu sam probao na jednom starijem modelu Fox i rade perfektno i stoje odlicno,kao da je tamo rupa za transmiter manja i samim tim stoje odlicno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DexterLab Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Ako neka zna mnogo bi mi pomoglo,kupio sam Fox Txr digital bazu za moje MX+ ali činčevi( ili ti delovi koji ulaze u signalizator) su kraci od rupe za transmiter na samom signalizatoru i kad ubacim oni sami idpadaju i samim tim baza ne moze da detektuje signalizator,ako je neko imao slican problem znacila bi mi informacija gde je nasao kablove sa činčevima koji odgovaraju jer su moji prekraetki ili kakvi bi bar trebali da budu.Inace bazu sam probao na jednom starijem modelu Fox i rade perfektno i stoje odlicno,kao da je tamo rupa za transmiter manja i samim tim stoje odlicnoTreba da vidis je li ti trebaju 2.5mm ili 3.5mm jackovi. Ako su ti sad 2.5mm mozda ti trebaju 3.5mm imaš kupiti te switchere sa 2.5mm u 3.5mm u bolje snadbjevenim prodavnica a muzicke opreme. Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko83 Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Fox ima 2.5mm izlaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Krivi Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 I Mx+ ima 2.5mm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko83 Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Pa da, samo treba naci te cinceve koji odgovaraju ulazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Krivi Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Hvala puno moracu negde da nadjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko83 Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 Od skoro je poceo jedan mx+ da mi trosi bateriju izmedju 2 pecanja.Zna li neko ko bi mogao da resi problem?Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts