rudy Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Da li je neko kupovao preko AMAZONA nesto,da me uputi kako to funkcionise.Da li je moguce da je postarina dzabe za skoro sve proizvode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Ako pise da je free shiping onda jeste,samo moras videti da li salju za Srbiju,ja konkretno nisam kupovao preko njih,kupovao preko e-bay i aliexpresa i nisam imao nikakvih problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savke85 Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Ja mislim da Amazon nesalje za Srbiju... Sent from my GT-I9070 using Tapatalk 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Drug mi je rekao da je narucivao ploce i da mu je stiglo e sad ne znam,mada sam cuo i tu pricu da njece da salju,ja nisam od njih narucivao nista....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljupche9 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Da li je neko kupovao preko ebaya i ako jeste,preko cijeg. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 18, 2016 Share Posted March 18, 2016 Da li je neko kupovao preko ebaya i ako jeste,preko cijeg. Hvala.Nema veze ciji je ebay, bitnije ti je da ono sto zelis da narucis vidis da li prodavac salje u tvoju zemlju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts