caki Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 POGLEDAJTE VIDEO DO KRAJA : http://www.youtube.com/watch?v=IYoG7rhddik OVAKVIMA TREBA ZABRANITI PECANJE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Kako je vukao ja mislio neka dobra komadina kad ono sarance 10kg Pa taj bise usro kad bi morao drilati 25+kg sarana!Iskreno kad vidim kako se ponasaju prema ribi nadam se da nece nikad imati priliku da ulove takvog kapitalca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Ono sharance nema vishe od 4-5 kg,mogli bi da sanjaju za 10kg. Shto se tice ostalog nazalost istina svugde na balkanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Evo im primera kako se ophoditi prema prirodi i saranu nakon ulova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beni Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
putinci Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 ima svakojake stoke,ovog debelog treba razapeti :aggressive: Link to comment Share on other sites More sharing options...
medak 3 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 ladno mu seljacina izbusila oci...ovakvu stoku treba zakonom zabraniti :angry: :angry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 ''' Mozda su ga vratili u vodu'''Ne razumem da neko bude divljak ali tek ne razumem da to dokumentuje i pusti u javnost . Link to comment Share on other sites More sharing options...
beni Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Svakve sezone vidim kako ljudi uzimaju ribe da bi istu peceli kasnije etc... moram priznati da imam i prijatelje koji ponekad uzimaju po neki saran od 2-3 kg (iako se to meni ne dopada i to im svaki put kazem)i ne razumem sta im se cini ukusno u svemu tome ali neka, svi imaju svoj ukus i nemozes reciti svima sta je dobro i sta nije... Ali ovakvo ponasanje prema ribi niti sam ikad cuo ni video, uopste nepotrebno, a sta je naj strasnije je da onom liku izgleda sasvim prirodno da ubodi oci ribe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Jako,jako lose ophodjenje,dali je riba ili ne treba postovati svaciji zivot.. ali ok valjda ce se skapirati humaniji nacin..Nije sad da solim neke price,ali 1 ja bez obzira na sve volim nekad da spremim sarana na vodi,pogotovu sa divljih voda,predzadnji kamp smo imali preko 50 udaraca oko 30 smo izvukli,svi su uredno vraceni da plivaju i da jacaju za sledecu godinuSem jednog od oko 2,5 kg kojeg smo spremili uz par babuski po 500,600 grama,da li je to za osudu ili ne ...neki ce prihvatiti da je to ok ,neki ce zameriti,ali poenta cele price je da sacuvamo ovo malo ribljeg fonda sto je ostalo u nasim vodama,nemoze se uvek ici po PS-U,ali ga se treba pridrzavati u svakom slucajupoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribolovac Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Ocito da nisu edukovani i svesni onoga sto je uradjeno,njima je to sve prirodno i normalno cim su snimali i javno pustili snimak.Mislim da je streljati prejaka rec,sta onda treba urediti svima nama dilema je velika pogledajte ovo i sve ce vam biti jasno moralni arsini i standardi su promenjljiva kategorija http://video.google....621349401144790 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeternus Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Nevidjeni IDIOTI, a debeli se boji kao da je upeco ajkulu?????Mozda je kreten cuo da ribi treba iskopati oci a i bolje ovom jadnom saranu sto nije video kakav ga je majmun upeco????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Ocito da nisu edukovani i svesni onoga sto je uradjeno,njima je to sve prirodno i normalno cim su snimali i javno pustili snimak.Mislim da je streljati prejaka rec,sta onda treba urediti svima nama dilema je velika pogledajte ovo i sve ce vam biti jasno moralni arsini i standardi su promenjljiva kategorija http://video.google....621349401144790 Odgledash ovo i shvatish da mi i nismo zemljani nego neki virus koji je napao ovu planetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Odgledash ovo i shvatish da mi i nismo zemljani nego neki virus koji je napao ovu planetu. Odgledah ovaj video malo pre i sta da kazem...Ustao jutros i napravio klincu mleko,nemam kravu u dvoristu pa pravim od onog kupovnog od krave sa videa,Onda nasekao malo suvog mesa i salame za dorucak,naravno od svinje koju nisam gajio nego isto sa videa,Onda obukao kozne cizme opet od one krave sa videa i skocio do pijace,tamo kupio jedno pile kao sa videa i mogu vam reci da ga je moja zena lepo spremila,Posle sam isao tamo gde ide i car peske a posle toga sam se okupao i tako ujedno pomogao pri zagadjenju naseg dela dunava,Posle sam se malo vozio autom da i atmosferu trujem...Onda malo kasnije sam odgledao ovaj video i sad ne znam sta da radim...Sutra cu opet da pravim klincu mleko a voli i suvo meso,bos da idem ne mogu jos je zima,Imam staru septicku u dvoristu ali je zatrpana kad smo dobili kanalizaciju...i tako....kad malo razmislim za ovih milijardi godina od kad ova planeta postoji nije moglo da joj se desi nista gore od nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlijaCTS Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Ocito da nisu edukovani i svesni onoga sto je uradjeno,njima je to sve prirodno i normalno cim su snimali i javno pustili snimak.Mislim da je streljati prejaka rec,sta onda treba urediti svima nama dilema je velika pogledajte ovo i sve ce vam biti jasno moralni arsini i standardi su promenjljiva kategorija http://video.google....621349401144790 Nisam mogao ni do pola da odgledam,smučilo mi se...Da li smo mi zaista najveće zlo na zemlji?Ovaj film pokazuje da je izgleda baš tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bg Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Svest ljudi je teško promeniti. Uhvati i pojedi su daleko brojniji od nas uhvati i pusti.Tako da će ovih snimaka biti još,nažalost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Sta vas to cudi,u Borkovcu vlada totalna anarhija.Tamo na mestu gde cuvar drzi camac covek peca na jedanaest stapova i dok sam obilazio jezero samo na jednom mestu sam video da se peca na tri stapa.Na dobrodolu i jarkovcima isti cuvar hoce da se tuce zbog camaca,sem kad na uvali pecaju panduri iz Rume onda je dozvoljen camac za njih.Razvlaci se camcima,nosi se sve a najvise se ulaze od svih voda kojima upravlja RSV Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanaskocarp Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 vanzemaljci spasite nas!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bg Posted February 28, 2011 Share Posted February 28, 2011 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
stasa Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 A gde je onaj sa removima? tj.kapitalcima pokacenim na iste?Mislim da peca sampionat Revira Srbije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts