Limar Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 NE zalazim u ta prepakivanja ali tvrdim da AC1,Kril ekstrat,Oficijalne tajne i Pot shotovi nemaju zamenu danas ni od jedne firme,imam od svega ovog pomalo,Pot Shotova ponajvise i razlika u ribolovu je osetna kada koristimo ove specije..........Jedna jako zanimljiva situacija od pre nekoliko,udipovao sam boilu u Pot Shot i zabacio,izvadio sistem posle par sati i kada sam uzeo da svucem boilu na njoj je i dalje stojao dip a i na mojim prstima,do sad to ni sa jednim dipom nisam doziveo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpcarp Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Gde ima da se kupi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Nazalost nigde,mozda po nekim stekovima .Ali vratiti se temi,Club miks,malo arome i malo Stimulina i fala,peca jako ,jako dobro. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Nazalost nigde,mozda po nekim stekovima .Ali vratiti se temi,Club miks,malo arome i malo Stimulina i fala,peca jako ,jako dobro.a official secret ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Naravno da je dodavanjem sve ubitacniji,napisao ovo jer je jako prosto a jako lovno........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Tema! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen ZR Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 i naravno solar official secrets squid & octopus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novomilosevo Posted January 31, 2016 Author Share Posted January 31, 2016 Spremili smo komponente pa ce probamo na proleecee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Spremili smo komponente pa ce probamo na proleecee Prodje cela sezona pa nam iznesi svoje utiske i zapazanja ako si uopste pravio i testirao boile iz naslova teme ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Svidja mi se sto ste opet otvorili ovu temu Ja sam planirao za ovu sad sezonu da pravim pa bi vas molio oko pomoci da li da stavljam o&s mix sam ili da mjesam sa club mix-om? I sta jos preporucujete od hemije da se pokazalo dobro? Hvalaaa......Hristos se rodi, svim vjernicima srecan Bozic !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Svidja mi se sto ste opet otvorili ovu temu Ja sam planirao za ovu sad sezonu da pravim pa bi vas molio oko pomoci da li da stavljam o&s mix sam ili da mjesam sa club mix-om? I sta jos preporucujete od hemije da se pokazalo dobro? Hvalaaa......Hristos se rodi, svim vjernicima srecan Bozic !!!!!!Moze i sa clubom, moze i cist, meni je davalo dobre rezultate u obe varijante...oficial secret s&o nemoj da izostavis...ja dodajem i glm, i rr, black pepper, salmon oil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Squid brašno,robin red, aroma dt po meni najbolja,oficial secret,black peper Oil Možeš da radiš i sa clubom i sa red heringom i zajedno sa oba,a može i čist ništa mu ne fali a i mnogo manje filozofije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 za divlje vode mozes i squid brasno 150 gr i recept domaci mix koji je kiki postavio i oficial s&o . a ako bi koristio red hering solarov onda bi isao sa pola domaci mix i pola red hering i samo s&o aroma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Sto kaže Ganic domaći mix ,150gr squid brasno,50gr robin red,aroma 2ml,i oficial 1kasika,i neka amino kiselina10ml stimulin amino ili 5ml promotol I najjeftinija kombinacija a i boila kojoj ništa ne fali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Ja sam to pravio na cist Club mix i stavljao sam DT s&o aromu, stimulin amino, salmon oil i solar candy..i mogu vam reci da je to jedina boila koju sam sam pravio a da mi je bas lepo davala ribu.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Ja sam to pravio na cist Club mix i stavljao sam DT s&o aromu, stimulin amino, salmon oil i solar candy..i mogu vam reci da je to jedina boila koju sam sam pravio a da mi je bas lepo davala ribu.. bezi bre ludaku, masakrirao si ga....to dovoljno govori da si skoro vadio stapove nocu..hahah a i amura isto si lepo pecao.. tako da razni stereotipi da amur nece da jede meso padaju u vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Hvala na savjetima, kako je lijepo kad te neko uputi Pazi ja sam planirao nutrin glm da stavim ali ne znam koliko je uopste i potreban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Glm ce svakako poboljsati boilu...u mesnim boilama kod mene je gotovo uvek prisutan Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 8, 2017 Share Posted January 8, 2017 Mislim da ti Glm ne treba. Moj savet ti je da napraviš jeftiniju kombinaciju i više da hraniš više da bacas,nego da praviš skuplju borili i hraniš po maloAko si u mogucnosti da praviš skupu boilu i dobro hraniš onda tako radi 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novomilosevo Posted January 13, 2017 Author Share Posted January 13, 2017 Mislim da ti Glm ne treba. Moj savet ti je da napraviš jeftiniju kombinaciju i više da hraniš više da bacas,nego da praviš skuplju borili i hraniš po maloAko si u mogucnosti da praviš skupu boilu i dobro hraniš onda tako radiProbao sam odavno i namestio je ful pecala je svuda gde radi octopus Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Mozes li nam dati smjernice kako si pravio, ako ti se tako dobro pokazala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Koliko dodajete Black pepper ulja kada se koristi uz neku aromu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Ja 10kapi nutra bp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bl@d3 Bleya Posted January 14, 2017 Share Posted January 14, 2017 Dobra kombinacija za miks,kod glm ja nisam nesto imao rezuiltzate dal stavio 20 gr ili 50 skoro isto, Bleck peper zavisi od kog doba,evo ako neko zna neka mi kaze zasto se on koristi? zasto ga stavljate u boile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novomilosevo Posted January 15, 2017 Author Share Posted January 15, 2017 Mozes li nam dati smjernice kako si pravio, ako ti se tako dobro pokazala? dobio si u PP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts