Jump to content

Octopus Sqvid

novomilosevo

Recommended Posts

NE zalazim u ta prepakivanja ali tvrdim da AC1,Kril ekstrat,Oficijalne tajne i Pot shotovi nemaju zamenu danas ni od jedne firme,imam od svega ovog pomalo,Pot Shotova ponajvise i razlika u ribolovu je osetna kada koristimo ove specije..........Jedna jako zanimljiva situacija od pre nekoliko,udipovao sam boilu u Pot Shot i zabacio,izvadio sistem posle par sati i kada sam uzeo da svucem boilu na njoj je i dalje stojao dip a i na mojim prstima,do sad to ni sa jednim dipom nisam doziveo...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 11 months later...
  On 1/31/2016 at 10:42 PM, novomilosevo said:

Spremili smo komponente pa ce probamo na proleecee :)

Prodje cela sezona pa nam iznesi svoje utiske i zapazanja ako si uopste pravio i testirao boile iz naslova teme ...

Svidja mi se sto ste opet otvorili ovu temu :) Ja sam planirao za ovu sad sezonu da pravim pa bi vas molio oko pomoci da li da stavljam o&s mix sam ili da mjesam sa club mix-om? I sta jos preporucujete od hemije da se pokazalo dobro? Hvalaaa......Hristos se rodi, svim vjernicima srecan Bozic !!!!!!

On 1/7/2017 at 2:04 PM, hanibalccc said:

Svidja mi se sto ste opet otvorili ovu temu :) Ja sam planirao za ovu sad sezonu da pravim pa bi vas molio oko pomoci da li da stavljam o&s mix sam ili da mjesam sa club mix-om? I sta jos preporucujete od hemije da se pokazalo dobro? Hvalaaa......Hristos se rodi, svim vjernicima srecan Bozic !!!!!!

Moze i sa clubom, moze i cist, meni je davalo dobre rezultate u obe varijante...oficial secret s&o nemoj da izostavis...ja dodajem i glm, i rr, black pepper, salmon oil...

za divlje vode mozes i squid brasno 150 gr i recept domaci mix koji je kiki postavio i oficial s&o . a ako bi koristio red hering solarov onda bi isao sa pola domaci mix i pola red hering i samo s&o aroma
  • Like 1

On 1/8/2017 at 9:02 AM, dusan 1993 said:

Ja sam to pravio na cist Club mix i stavljao sam DT s&o aromu, stimulin amino, salmon oil i solar candy..i mogu vam reci da je to jedina boila koju sam sam pravio a da mi je bas lepo davala ribu.. :good:  

bezi bre ludaku, masakrirao si ga....to dovoljno govori da si skoro vadio stapove nocu..hahah :D a i amura isto si lepo pecao..:) tako da razni stereotipi da amur nece da jede meso padaju u vodu :)

Mislim da ti Glm ne treba. Moj savet ti je da napraviš jeftiniju kombinaciju i više da hraniš više da bacas,nego da praviš skuplju borili i hraniš po malo

Ako si u mogucnosti da praviš skupu boilu i dobro hraniš onda tako radi

• Like 3

On 1/8/2017 at 7:49 PM, vladaBG said:

Mislim da ti Glm ne treba. Moj savet ti je da napraviš jeftiniju kombinaciju i više da hraniš više da bacas,nego da praviš skuplju borili i hraniš po malo

Ako si u mogucnosti da praviš skupu boilu i dobro hraniš onda tako radi

Probao sam odavno i namestio je ful pecala je svuda gde radi octopus :)