ganic Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Duze vreme razmisljam o kupovini drugog kompleta stapova izmedju chub-a snooper i outcasta . dali neko ima iskustva i sa jednim i sa drugim modelom. I sama cena im govori da nemogu se uporedjivati ali bih hteo misljenje iskusnih. Trebam daljinu do 130m. HVALA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Outcast 12 3,5lb moze sigurno a moze i malo dalje, provereno. Za snooper nisam siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 28, 2011 Author Share Posted February 28, 2011 hvala ti u svako slucaju a imas iskustvo neko sa outcastom i sta mislis dali ima bitna razlika u njima ako je 3 ili 3.5 lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 3,5lb je dovoljno jak da mozes da ga potegnes daleko, cak i sa pva a sa druge strane dovoljno mekan da ne gubi ribu. Moj ti je savet 3,5lb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sumadinac Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 a i hranilica nije problem od 100g sa hranom za stap od 3.5lib Link to comment Share on other sites More sharing options...
cule022 Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Ja sam uzeo chub snooper 13 3,5lb i mogu ti reci da sam prezadovoljan.Jako je mala razlika u ceni stapa 3,6m i 3,9m pa sam uzeo ove duze,a sto se tice izbacaja bacao sam sa olovom od 90gr. 120 metara,mada mozes staviti do 110gr olovo i da ne razmisljas o bacanju da ce doci do pucanja stapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
sone81 Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Ja sam uzeo chub snooper 13 3,5lb i mogu ti reci da sam prezadovoljan.Jako je mala razlika u ceni stapa 3,6m i 3,9m pa sam uzeo ove duze,a sto se tice izbacaja bacao sam sa olovom od 90gr. 120 metara,mada mozes staviti do 110gr olovo i da ne razmisljas o bacanju da ce doci do pucanja stapa potpuno se slazem stapovi su extra za tu cenu tako da sa njima neces napraviti gresku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Batali te duple komplete,to je bespotrebno bacanje novcaUzmi jedan koji ce da ti pokrije vecinu potreba i situacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Duze vreme razmisljam o kupovini drugog kompleta stapova izmedju chub-a snooper i outcasta . dali neko ima iskustva i sa jednim i sa drugim modelom. I sama cena im govori da nemogu se uporedjivati ali bih hteo misljenje iskusnih. Trebam daljinu do 130m. HVALA!!!Imam shtapove chub outkast 12ft 3lbs i prezadovoljan sam..kacio sam do 110gr olovo ali meni licno bolje leti sa carp sistemovim od 105gr,najlon XT 0.26 shock predvez i bez problema 120m..uzmi ih slobodno neces se preci,a za snupere su 5 u celo. :drinks: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 outkast 3,5lb je dosta krut shtap u sporedbi sa 3 lb.i vec ako uzimah uzimaj 50mm,13 dosta meksha a shto se tice sporedbe ovih dva shtapova nema.josh neshto trenutno u engleskoj outkastima 3,60 3,5lb sa 50mm je pala cena na 70 funti Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.r Posted October 4, 2013 Share Posted October 4, 2013 postoji li negde gde moze da se kupi stap JRC j4d 3.5lb?Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted October 5, 2013 Share Posted October 5, 2013 postoji li negde gde moze da se kupi stap JRC j4d 3.5lb?Hvala dr dre still dre,,,, pretera, nema moderatora pecaju, nabisaj postove de stignes i bez reda i smisla, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted October 6, 2013 Share Posted October 6, 2013 Ja sam uzeo chub snooper 13 3,5lb i mogu ti reci da sam prezadovoljan.Jako je mala razlika u ceni stapa 3,6m i 3,9m pa sam uzeo ove duze,a sto se tice izbacaja bacao sam sa olovom od 90gr. 120 metara,mada mozes staviti do 110gr olovo i da ne razmisljas o bacanju da ce doci do pucanja stapaDa ne znas gde mogu da se nabave te 13ft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts