bambi Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Poštovane kolegeDali postoji jos neki servis za podmazivanje i opravku masinica osim MG servisa?Hvala unapred.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Bio je ranije Servis RihterBanovic Strahinje 12/421000 Novi Sad021/6369-186 Ne znam da li jos uvek radi. Jesi li imao neki promlem sa MG ili je nsto drugo u pitanju? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Časlav KM Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Bio je ranije Servis RihterBanovic Strahinje 12/421000 Novi Sad021/6369-186 Ne znam da li jos uvek radi. Jesi li imao neki promlem sa MG ili je nsto drugo u pitanju? radi Rihter Danilo,svaka preporuka za majstora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 Sa MG nema greske, ali I za sitne stvari odvaljuju od zivota!!! Cene blagi uzas Link to comment Share on other sites More sharing options...
velja brka Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 ja nemam losa iskustva sa mikijem iz m.g servisa .kod njega odrzavam moj pribor za pecanje vec dugi niz godina.uvek unapred kaze cenu za bilo kakve popravke.i naravno za godisnji servis masinica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni IN Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 ja nemam losa iskustva sa mikijem iz m.g servisa .kod njega odrzavam moj pribor za pecanje vec dugi niz godina.uvek unapred kaze cenu za bilo kakve popravke.i naravno za godisnji servis masinica.A posto mu je servis masinica??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted January 9, 2016 Share Posted January 9, 2016 A posto mu je servis masinica???servis masine je 800 kinti bar je meni pre mozda dva meseca toliko uzeo. Ja sam par puta nosio pribor ko Mikija u MG samo bolonjez i mec stapove svaki put vrhunska obrada verujte mi bolje nego original. Ja sam trazio da mi stavi originalan deo (shimano catana bx 450) je bio u pitanju na svakom segmentu stapa stoji serijski broj i sve se porucuje zato me je i kostalo 45e jedan segment(deo stapa ili ti vrh) i 7 novih sirih provodnika i servis exagea shimano kostao me je 45e ali zbog vrha. I naravno ciscenje i poliranje stapa i rukohvata od plute. Po meni nije puno stap imam skoro 9god originalna verzija je sa mnogo uskim vrsnim provodnicima i preko zime mi mnogo ledi i nervira me zato sam trazio sireg promera a polomio sam ih na pecanju svih 7 zajedno sa vrhom (ne pitajte kako). Ako neko zeli slike da mu pokazem neka ostavi broj u pp poslacu na vacap. Ja sam prezadovoljan. Usluga vrhunska covek je normalan lepo saradjuje sa musterijama odradi svoj posao fenomenalno i naplati. Pa sada ako je nekome to skupo ne mora tamo da radi. Dva stapa sam odradio kod njega i servisirao sam 3 masine i nemam ama bas ni jednu zamerku Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 U pitanju je cena bar sto se tiče servisa mašinice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Ima kod mene u leskovcu radi podmazivanje popravke svih opruga i motanje sprovodn8ka na stapove .radi 20god samo to a cene su duplo jeftinije od navedenih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Braca Kikinda,vrhunski majstorluk za vrlo smesne pare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts