Ribolovac Jakovo Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Prijavljene Ekipe: 1.Ct Sremci-Stari Banovci 2.Ct Ortopedija Novi Zivot- Beograd 3.Ct Maxi Baits-Indjija 4.Ct Ribolovac Jakovo------------------$ 5.Ct Vujke i Vani-Beograd 6.Ct MB Carp-Indjija-------------uplacen deo 7.Ct Tea-Stara Pazova 8.Ct Zvezdarski Vukovi 9.Ct Silver Carp-Sid10.Ct Piki i Vuja-Becmen11.Ct Novi Beograd12.Ct Enigma-Becmen13.Ct Diamond Obrenovac14.Ct Blinker Zemun----------------$15.Ct Vsd Pancevo16.Ct Pijani Saran-Sremska Mitrovica17.Ct Moja Volja-Jarkovci18.Ct Super Bace-Becmen19.Ct Duboki Potok-Barajevo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribolovac Jakovo Posted February 22, 2016 Author Share Posted February 22, 2016 Prijavljene Ekipe:1.Ct Sremci-Stari Banovci2.Ct Ortopedija Novi Zivot- Beograd3.Ct Maxi Baits-Indjija4.Ct Ribolovac Jakovo------------------$5.Ct Vujke i Vani-Beograd6.Ct MB Carp-Indjija-------------uplacen deo7.Ct Tea-Stara Pazova8.Ct Zvezdarski Vukovi9.Ct Silver Carp-Sid10.Ct Piki i Vuja-Becmen11.Ct Novi Beograd-----------------------$12.Ct Enigma-Becmen13.Ct Diamond Obrenovac14.Ct Blinker Zemun----------------$15.Ct Vsd Pancevo16.Ct Pijani Saran-Sremska Mitrovica---------------$ Uplacen Deo17.Ct Moja Volja-Jarkovci18.Ct Super Bace-Becmen19.Ct Duboki Potok-Barajevo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribolovac Jakovo Posted March 5, 2016 Author Share Posted March 5, 2016 Prijavljene Ekipe:1.Ct Sremci-Stari Banovci2.Ct Ortopedija Novi Zivot- Beograd3.Ct Silja Jakovo4.Ct Ribolovac Jakovo------------------$5.Ct Vujke i Vani-Beograd6.Ct MB Carp-Indjija-------------uplacen deo7.Ct Tea-Stara Pazova8.Ct Zvezdarski Vukovi9.Ct Silver Carp-Sid10.Ct Piki i Vuja-Becmen11.Ct Novi Beograd-----------------------$12.Ct Enigma-Becmen13.Ct Diamond Obrenovac14.Ct Blinker Zemun----------------$15.Ct Vsd Pancevo16.Ct Pijani Saran-Sremska Mitrovica---------------$ Uplacen Deo17.Ct Moja Volja-Jarkovci18.Ct Super Bace-Becmen19.Ct Duboki Potok-Barajevo PODSECAMO DA JE POSLEDNJI ROK ZA UPLATU KOTIZACIJE 15.03.2015Rezervne Ekipe1.ct Majstori i Mi2.Ct Frenky3.Ct Male Vode4.Ct Leonhart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribolovac Jakovo Posted March 6, 2016 Author Share Posted March 6, 2016 Prijavljene Ekipe:1.Ct Sremci-Stari Banovci2.Ct Ortopedija Novi Zivot- Beograd3.Ct Silja Jakovo4.Ct Ribolovac Jakovo------------------$5.Ct Vujke i Vani-Beograd--------------$6.Ct MB Carp-Indjija-------------uplacen deo7.Ct Tea-Stara Pazova8.Ct Zvezdarski Vukovi9.Ct Silver Carp-Sid10.Ct Piki i Vuja-Becmen11.Ct Novi Beograd-----------------------$12.Ct Enigma-Becmen13.Ct Diamond Obrenovac14.Ct Blinker Zemun----------------$15.Ct Vsd Pancevo16.Ct Pijani Saran-Sremska Mitrovica---------------$ Uplacen Deo17.Ct Moja Volja-Jarkovci18.Ct Super Bace-Becmen19.Ct Duboki Potok-Barajevo PODSECAMO DA JE POSLEDNJI ROK ZA UPLATU KOTIZACIJE 15.03.2015Rezervne Ekipe1.ct Majstori i Mi2.Ct Frenky3.Ct Male Vode4.Ct Leonhart Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribolovac Jakovo Posted March 18, 2016 Author Share Posted March 18, 2016 Ekipe koje su potvrdile sa uplatom svoje ucesce 1.Ct Sremci-Stari Banovci2.Ct Ortopedija Novi Zivot- Beograd3.Ct Silja Jakovo4.Ct Ribolovac Jakovo5.Ct Vujke i Vani-Beograd6.Ct MB Carp-Indjija7.Ct Tea-Stara Pazova8.Ct Zvezdarski Vukovi9.Ct Silver Carp-Sid10.Ct Piki i Vuja-Becmen11.Ct Novi Beograd12.Ct Enigma-Becmen13.Ct Diamond Obrenovac14.Ct Blinker Zemun15.Ct Vsd Pancevo16.Ct Pijani Saran-Sremska Mitrovica17.Ct Moja Volja-Jarkovci18.Ct Super Bace-Becmen19.Ct Duboki Potok-Barajevo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribolovac Jakovo Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 Ct Piki i Vuja menjaju ime ekipe u Ct 3 in 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts