exyucarp Posted March 3, 2016 Author Share Posted March 3, 2016 Nazalost Prolecno Exyucarp druzenje se otkazuje zbog slabog odziva ekipa. Kako nismo postigli dogovor sa upravom jezera u Kikindi humanitarni kup cemo odrzati u toku godine o tome cete biti svi blagovremeno obavesteni. Gore navedeno druzenje nema nikakve veze sa forumom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 E sad ste me ubili :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Jane prijavi se za zabar kad je kikinda otkazana,a i traje dan duze ima vremena da se druzimo koliko hoces.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 nemogu zabar.los mi datum istinu,slobodno pecanje sigurno cu ici al tek od septembra,ovo je i datum i mjesto bilo za mene i icu perfekcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts