Dukas Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Nisam hteo da pisem na temama u vezi samog druzenja tj pecanja u organizaciji ovog foruma vec ovde zelim da Vas obavestim da ce pravo DRUZENJE biti u maju ako Bog da, gde ce se prijaviti samo ljudi koji zele da se DRUZE, Sta to znaci,jeftina kotizacija,sa nekim nagradama a gde ce se dati prioritet na DRUZENJE.Neko ce to prokomentarisati kao pijancenje,dranje ili sta vec.Bas me briga!!!! Prilika gde cemo pecati tri dana i jezero ce biti celo nase a svako ko zeli dobro dosao je, moze da gleda i kao sto je Kristijan rekao,ponese sator,krevet i rakije a mi cemo Vam biti dobri domacini.Dosta se vode polemika oko tog kako formulisemo druzenja a ja Vam mogu reci da ce ovde biti ekipe sigurno kojima ce biti lepo a nekima krivo jer nece biti mesta, Svi cete biti obavesteni ovde na forumu gde i kada !! Bice ovo fantasticno,neponovljivo DRUZENJE!! PS; reklamu ne mogu platiti ali ako vlasnik foruma donese litru rakije,obecavam da cemo je u slast popiti!! Molimo sponzore da nas pomognu u jelu i picu!!HVALA unapred!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasmin Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Za takvu vrstu druzenja bilo gde i bilo kad ???????????? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Academice ekipa CT.NI KAPI VISE se prijavljuje na nevidjeno! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 I ekipa CT DOD ENTERIJERI takodje na nevidjeno 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 Prijavljujem se i ja samo da mi se ne poklope datumi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Akademijo ja vec 20-godina ni kap nisam okusio! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 A cigaru zapalio 25godina.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 Mislim da pobednik ovakvog sampionata treba da bude tvorac najbolje rakije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 I najboljeg rostilja hoce biti uskoro kakvih blizih obavestenja ? Hocem i ja da se prijavim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 I da li ce biti predkvalifikacije za druzenje? Da pocnemo sa ozb8ljnim pripremama jetre i zeludca 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted January 19, 2016 Author Share Posted January 19, 2016 I da li ce biti predkvalifikacije za druzenje? Da pocnemo sa ozb8ljnim pripremama jetre i zeludcaSamo nam jos i to treba!!!Hhahah samo da se okupimo a posle sta bude bice! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 I ko prezivi pricace 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Bgd Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Drugim recima ovo druyenje je ustvari takmicenje ko moze vise da popije rakije,piva,pelinkovca, i da pojede sto vise rostinja pitanje ya organiyatore jel ce se po tim kriterijumima deliti i nagrade? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasmin Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Nagrada za prvo mesto infuzija,smestaj i pun pansion u najblizoj bolnici sa pogledom na obliznje borove???????????? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Bgd Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Nagrada za prvo mesto infuzija,smestaj i pun pansion u najblizoj bolnici sa pogledom na obliznje borovexa xa xa... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted January 21, 2016 Share Posted January 21, 2016 Nagrada za prvo mesto infuzija,smestaj i pun pansion u najblizoj bolnici sa pogledom na obliznje borovenagrada za drugo mesto ispiranje zeludca i detoksikacija organizma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted January 22, 2016 Share Posted January 22, 2016 trece mesto L A V O R 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 utesna nagrada da vezba do sledeci put 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted January 23, 2016 Author Share Posted January 23, 2016 Drugim recima ovo druyenje je ustvari takmicenje ko moze vise da popije rakije,piva,pelinkovca, i da pojede sto vise rostinja pitanje ya organiyatore jel ce se po tim kriterijumima deliti i nagrade?Pa o tome cemo kad se priblizi samo druzenje ali sve su to ozbiljni ljudi koji ce znati kako do nagrade,mada dao si mi dobru ideju sta da bude jedna od nagrada.Nemoj da se sekirate,nece biti tako strasno kako ste mnogi napisali,pa da neki odustanu da se prijave! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Bgd Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Imam ja broj od jedne privatne klinike od koje uvek dobijem po veoma pristupacnoj ceni sanitetski kombi sa doktorom tehnicarem i vozacem da pruze prvu pomoc i prevezu ako treba do ustanove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 Pravila druzenja najverovatnija ce biti ovakva: -Meri se riba ISPOD 3 kg -Veca riba od 8 kg dobija NEGATIVNE POENE Preko 10 kom NEGATIVNI POENI POPRAVNI POENI KO DONESE NAJVISE PRAZNIH FLASA PIVA ILI LIMENKI Robne nagrade mozda i pehari(sve zavisi od sponzora) Ako dodje do promene pravila, OBAVESTICEMO VAS! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts