Nemanja_Bgd Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Pomoc oko stolice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Bgd Posted January 19, 2016 Author Share Posted January 19, 2016 Drudgeri resio sam da kupim novu stolicu i za oko mi je zapala anakondina stolica.Voleo bih da cujem komentare od ljudi koji je imaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 http://i64.tinypic.com/sfa3yr.jpg Imam ovaj isti model samo sto na mnjemu pise Pelzer od 2006 i nije mrdnuo. Kolko je samo spavanja bilo na njemuSa donje strane je opsiven lastikom, tokom vremena skinem lako taj lastik tako da se platneni deo lako odvoji od metalne konstrukcije, operem u kupatilo , osusim i ponovo nasniram lastik.Kakav i sto da kupis gledaj da ima visoki naslonjac inace ode glava! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Kakav i sto da kupis gledaj da ima visoki naslonjac inace ode glava! Za sledeću kupovinu prvo to gledam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja_Bgd Posted February 15, 2016 Author Share Posted February 15, 2016 http://i64.tinypic.com/sfa3yr.jpg Imam ovaj isti model samo sto na mnjemu pise Pelzer od 2006 i nije mrdnuo. Kolko je samo spavanja bilo na njemuSa donje strane je opsiven lastikom, tokom vremena skinem lako taj lastik tako da se platneni deo lako odvoji od metalne konstrukcije, operem u kupatilo , osusim i ponovo nasniram lastik.Kakav i sto da kupis gledaj da ima visoki naslonjac inace ode glava!Hvala vasil kupio sam JRC COCON stolicu jeste skuplja al ogromna je. i za spavanje i sedenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zile Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 drugari ako neko zna dali neko uvozi jrs . Konkretno bi kupio stolicu JRS COCON Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 drugari ako neko zna dali neko uvozi jrs . Konkretno bi kupio stolicu JRS COCONi ja sam trazio-nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 drugari ako neko zna dali neko uvozi jrs . Konkretno bi kupio stolicu JRS COCONZovi mileta,nek vidi u katalogu nek ti naruce kad.budu uzimali.robu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Ja sam kupio JRC Cocoon pre neki dan i super je stolica imas kod Vlade ispod mosta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Koja je cena jrc ako nije problem.moze i na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 oko 120e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 Ja sam kupio JRC Cocoon pre neki dan i super je stolica imas kod Vlade ispod mosta!Kolega bez reklamiranja imas pp za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted December 25, 2016 Share Posted December 25, 2016 Stari cocoon je daleko bolji od ovog novijeg . Ovaj novi se razvuce platno i napravi ruba gde se sedi . Moja preporuka kad se daju tolike pare onda fox ili nes naravno sa jos malom doplatom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts