GrujicZ Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Zanima me misljenje iskusnijih kolega.Da ste na mom mestu koje bi ste stapove i masinice uzeli.budzet oko 1000 e.unapred hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Gde pecas? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Sad ce druze u inbox da ti stigne brdo ponuda proverenih masinica..Tipa e druze imam ja te i te pecam savrsene su a moj kum ima stapove koji su idealni sa mojim masinicama inace te stapove sam ja kumu prodao tako da su provereni 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted January 30, 2016 Author Share Posted January 30, 2016 Komercijala uglavnom Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqvacarp Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Stapovi Sportex Catapult 3.9 i 3.5lbMasinice Peen Afinity live liner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Ne znam da li trazis novo ili polovno, ali za tu lovu, po mom muisjenju: Century NG 12ft, 3,5lb stara serija i Shimano Ultegra Ci4 10000XSA i da uzivas. To je u dobrom stanju, polovno tu negde oko 1000e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Century NG 12ft, 3,5lb stara serija...........Daiwa Entoh........... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Stap moras sam da uzmes u ruku i da vidis koji ti lezi....a masina japanac Jer znas kako kazu: ''devojka moze da bude sa sela, al masina mora da bude iz Japana'' ultegra xtc 10 000 (ili xsc) a ako volis baitrunner onda bblc xta moja preporuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 NG 12f i 3,5 lb i Medium baitruner 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Imas u oglasima od pre neki dan Krle prodaje dobar pribor.Potrazi ovde na forumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Ako je komercijala i netrebas daljine onda ti ultegrice 5500 extra masina a stapove mozes century fbs ili ng mada i free spirit e class ces uzeti 12 ft 3.25 koji bi ti zavrsavali i divlju vodu a stapovi tanki elegantni a imaju i snagu. To bi ja ciljao . Ako bi te frree spirit e class koji idu 400-450e uzeo i ultegrice 300-350 a moze i dobro ocuvan entoh u toj ceni ostanu ti pare za neke signalizatore ili rod pod dobar a mozda i jedno i drugo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted January 30, 2016 Share Posted January 30, 2016 Ako je komercijala i netrebas daljine onda ti ultegrice 5500 extra masina a stapove mozes century fbs ili ng mada i free spirit e class ces uzeti 12 ft 3.25 koji bi ti zavrsavali i divlju vodu a stapovi tanki elegantni a imaju i snagu. To bi ja ciljao . Ako bi te frree spirit e class koji idu 400-450e uzeo i ultegrice 300-350 a moze i dobro ocuvan entoh u toj ceni ostanu ti pare za neke signalizatore ili rod pod dobar a mozda i jedno i drugo .century ng ili fbs i smekerica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Masinice - Daiwa infinity x 5000 brStapovi- C3-Simano Tribal-C3 prologic-Century Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Zasto iskljucivo stapovi od 3,5lb? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Ja sam napisao NG 12ft 3.5lb stari zato sto je mozda i najbolji stap ikad napravljen, a i prilicno je mekan na ribi, nemas utisak da je 3.5lb, a moze i da baci u pm. A inace sto, pa stapom od 3.5lb mozes da pecas na 30m, ali stapom od recimo 2.75lb gotovo sigurno ne mozes da pecas na 130m. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpcarp Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Ne slusaj ih. Kupi lepo u carpologiji prologic c2 stapove i masine okuma dci. Ostatkom para plati jednu noc sa... Izaberi sam. Nemoj robovati priboru. Ovo ti je odlican komplet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Sta ti poredis, sacuvaj Boze. To sto smo mi napisali i to sto ti preporucujes se razlikuje kao nebo i zemlja. I nije robovanje, nego ulaganje u hobi, zelja da za svoje pare, koje covek hoce i ima da izdvoji, kupi najbolje moguce. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpcarp Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Majstore,mala sala Ocekivao sam da cu dobiti ban Kad vec preporucujete,preporucite najbolje. Moja preporuka su stapovi Greys Platinum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 I preporuceno je najbolje. Stari Century NG je sigurno medju top tri stapova ikad napravljenih. I tu ce uvek i da ostane jer se takvi stapovi vise ne prave. A i kad bi se pravili sad bi kostao 500e Stari NG 12 3.5 i bilo koja ultegra velicine 5500 ce te raspametiti. A jos mozes da pogledas na forumu covek prodaje Shimano Tribal xtr-a 13" 3lb za 450e. To je smesna cena za takve stapove a jos idu i tribal pojedinacne torbe uz njih 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpcarp Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Jeste stari Ng. Ali,takodje je i platinum u top 3. Problem je sto nemaju gde da se kupe. Dobru si preporuku dao za xtr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Shimano Tribal Velocity, 13' 3,5lb, 3 komada se mogu naci za oko 300 eura, cak i malo ispod.http://www.mur-tackle-shop.de/Shimano-Tribal-VelocityShimano Ultegra XTB 14000 Ci4 uz koje dobijes i jos po dvije rezervne spulne i po tri plasticna regulatora najlona u velicinama 2500,6000 i 10000.Njih mozes naci za oko 700 eura 3 komada.http://www.mur-tackle-shop.de/Shimano-Ultegra-CI4-14000-XTBI da Te Bog vidi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Jeste stari Ng. Ali,takodje je i platinum u top 3. Problem je sto nemaju gde da se kupe. Dobru si preporuku dao za xtr.E jebiga ako Greys sa bilo kojim svojim stapom moze uci u konkurenciju top 3 stapa, ali stvaaaarnnooooooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Izgleda da se samo oko NG-a slazemo. Rekli bi da i Daiwa ne moze da udje u top 3 stapa ikada, ali za mene jeste. Power mesh X i Amorphous Whisker carp su za moj ukus dva najbolja stapa na koje sam pecao, a na whiskere pecam i dan danas i mislim da ih nikada necu promeniti. Stvar ukusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpcarp Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Kao sto rece baba_vanga,svi manje vise imamo svoje favorite. Meni licno,platinum je u top 3 stapa. Uopste nije tacno da je pretvrd za ribu. Mozda jeste pretvrd ali za ribe od 1-2kg. 5+ itekako da oseca. A to da moze da baci,itekako moze. Opet kazem,to je moje misljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted January 31, 2016 Share Posted January 31, 2016 Mozda covek hoce nove stapove i nove macine i u tom slucaju nece moci da uzme NG i FBS ili spirite?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts