baba_vanga Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Nek nam kaze onda tako, pa cemo lako da se snadjemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 Hvala svima na odgovorima.nije mi toliko bitno dal je polovno ili novo.bitno mi je bilo vase misljenje sta bi ste vi uzeli da ste na mom mestu i raspolazete tolikim budzetom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Za 1000e mozes da kupis jedno sto kombinacija stap-rola. Zato daj sebi vremena i svaki stap koji ti padne na pamet uzmi u ruke i testiraj. Pa kad nadjes koji tebi odgovara kupuj.Ovde ces cuti milion savjeta i tek onda neces znati sta da uzmes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 4, 2016 Share Posted February 4, 2016 Aj da si napisao imam 300e pa da diskutujes,baca...kad imas 1000e u dzepu ti si serif,ako me razumes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted February 6, 2016 Share Posted February 6, 2016 Sta god da ti se svidi, obavezno prvo probaj. Taj NG koji vecina hvali, ja na bih vise uzeo ni za dzabe - pretezak za stap koji takve akcije. Svako ce ti dati savet prema svom ukusu, koji se moze, a i ne mora slagati sa tvojim. Dakle, prvo probaj, pa onda kupuj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted February 6, 2016 Author Share Posted February 6, 2016 Hvala svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted February 8, 2016 Share Posted February 8, 2016 I pohvali se sta si uzeo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Obavezno! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted April 15, 2016 Author Share Posted April 15, 2016 Pa da se pohvalim.pazario masine daiwa infinity x 500 br.za sad toliko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Te masinice su moj san...svaka ti cast nek te sluze dugo dugo verujem da ih nikad neces promeniti toliko su dobre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 Hvala ti druze.nadam se i ja.stvarno su odlicne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Cestitam na kupovini, odlican izbor. Neka te dugo sluze, mirno rade i izvuku puno, puno ribe. Jesi razmisljao sa cime da ih uparis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Vrhunske masine nema sta. Stariji model kome godinama ne pada cena - jasno je zasto. Uz BBLC (stari model) verovatno najbolje baitrunner masine ikada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Vrhunske masine nema sta. Stariji model kome godinama ne pada cena - jasno je zasto. Uz BBLC (stari model) verovatno najbolje baitrunner masine ikadaPotpisujem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 Videcu jos nista ne znam za stapove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 E jebiga ako Greys sa bilo kojim svojim stapom moze uci u konkurenciju top 3 stapa, ali stvaaaarnnooooooooo Moze sa x flite 12.6 3lb 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAMBRA Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Ako imaš bilo kakav pribor da pecaš dok se ne ponoviš i sa štapovima saveti da probaš i uporediš su najiskreniji. Ja sam kupio Greys Platinum na neviđeno i nisam se pokajao jer su stvarno moćni, ali i dalje imam žal što nisam bio strpljiv pa probao i Free spirit ako me razumeš. Strpljivo i srećno sa kupovinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Daiwa Windcast traditional 3.6m/3.5lbs...Mogucnosti,sa i bez pva,optimalno olovo,gramazha,na ribi kakav je,odnos cena/kvalitet(u formaxu je 12990din)Samo ko ga poseduje ili posedovao.Hvala unaprd Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Спро Салерно шаранска јел зна неко нешто о њој.Х'фала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts