TopLine Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Zanima me da li neko ima iskustva sa ovim signalizatorima. Kostaju 125€ set 3+1. Na slici deluju ok, pa me interesuje kako su se pokazali u praksi. Samo bez komentara "skupi jos malo para i kupi Fox, Delkim i sl". Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Klasika....ima ih vise proizvodjaca koji stavljaju svoju marku na signalizatore....recimo Kkarp je imao ovakav model identican sa lampom i jos ne znam koja firma..ne moze se vise pohvatati..... Ja ti necu reci kupi delkim ili fox i to oko para....kupi torbu za boile npr i jevtinije signalizatore..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 Ma sad sam ponovo u fazi trazenja, pa ne znam ni sta da uzmem, a da iole valja... A kupio bih sa bazom nesto, ne bih pojedinacno.... Neka preporuka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Ovi su se pravili u mislim 3 firme...tj iste su imale 3 firme saranskog pribora....a za te pare mozes carp academy...nisu losi...rade lepo i imaju dosta podesavanja...vrede tih para.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopLine Posted February 14, 2016 Author Share Posted February 14, 2016 Hvala, razmisljao sam i o njima, ali me nisu nesto kupili izgledom... Da su makar skroz crni pa i ajde... Sta mi jos preporucujete do 150e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Druze,pogledaj Prologic SMX sa centralom mislim da je nov komplet oko 170e.Ja ih gledao i zanimljivi su..Cisto baci pogled po netu,eto predloga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts