Jump to content

Jezero Žabar Otvaranje Sezone Ii Krug

miki

Recommended Posts

On 4/13/2016 at 6:47 AM, GORANBILLY said:

Magu dzaba ti sinocna izvidjacko-spijunska akcija ciji cilj je bio prikupljanje informacija o hemijskom sastavu nasih mamaca. Zakasnio si tajni satojak je bio vec ubacen! Vidimo se sutra na bojnom polju!!

haahahahahahah e moj bili navukao te je na tanak led , on je propali sampion samo da znas , one njegove boile ni cverglan nece da jede 

pre_1460744857__fb_img_1460744257010.jpg

Poslednja lista.

U medjuvremenu Kristijan,Goran i Vlada(za kime je raspisana poternica od jutros) imaju jos 2 ribe tako da su izbili na prvo mesto u sektoru.

Kris okitio dalekovod sa 3 rakete.

• Like 2

E moj brate Aco magu saranskog ribolova zamalo da budes 4 u sektoru.... Ipak je sampionsko znanje preovladalo dug put ucenja je pred tobom....

Nema te zadnjih dan ni da guknes ovde,izgleda da i pored guscije masti i pomade i dalje na noge ne mozes....

• Like 3

On 4/19/2016 at 5:16 PM, vladaBG said:

E moj brate Aco magu saranskog ribolova zamalo da budes 4 u sektoru.... Ipak je sampionsko znanje preovladalo dug put ucenja je pred tobom....

Nema te zadnjih dan ni da guknes ovde,izgleda da i pored guscije masti i pomade i dalje na noge ne mozes....

vlajko bolje cuti da ne pocnemo da pricamo vasu bruku , zar na druzenju da se vara cccc 

• Like 2

On 4/20/2016 at 9:10 AM, Aleksandar Aca said:

vlajko bolje cuti da ne pocnemo da pricamo vasu bruku , zar na druzenju da se vara cccc

Debeli nije lepo da se vadis na spekulacije i neistine! Priznaj lepo da smo te odrali i da nisi imao nikakve sanse,a da nepricam kako si bacio bure spoda u Subotu kako mi ne bi pobedili u sektoru!

• Like 2

On 4/11/2016 at 5:04 PM, Aleksandar Aca said:

e moj magu bice posle ovde kukanjave i placa , nije vam riba bila tu itd...

On 4/12/2016 at 6:57 AM, GORANBILLY said:

Polako Aco nije sve u pecanju,imamo mi clana ekipe za pecanje i dva clana koji su zaduzeni za onesposobljavanje protivnickih ekipa. Alokoholom,raznim diverzijama ( vadjenje baterija iz signalizatora,pobadanje kocica na vrata od satora,naftalin kuglice i bat od 9v prackom na spot...) Imamo sirok dijapazon diverzantskih aktivnosti a sve sa ciljem onesposobljavanja neprijateljskih ekipa!

On 4/12/2016 at 10:00 AM, Aleksandar Aca said:

hahahahaahahahahahaha za vas verujem da cete pecati ali vlada ?? ma dajjjjj pa ako pogodi gde je voda on je sampion apsolutni

On 4/13/2016 at 7:20 AM, vladaBG said:

guscija mast vam ne gine

On 4/13/2016 at 9:28 AM, Aleksandar Aca said:

zao mi je samo ovih dobrih momaka sto pecaju sa tobom vlajko sto ce morati da dozive neprijatnosti pored tebe 

E moj magu,Da se malo podsetimo prepiske pre takmicenja i jedna fotka pred kraj takmicenja.

http://s31.postimg.org/q2ha3mgln/IMG_0547.jpg

• Like 1