ganic Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Treba mi pomoc tj.kontakt telefon ako neko ima od radnji za stocnu hranu gde mogu kupiti ribnjacke pelete. Ranije sam cesto kupovao u beogradu od pancevca pa prema centru kod tempa. E sad ne idem tako cesto za bg pa mi treba kontak tel. Neke radnje gde to ima na dzakove kako sam i ranije uzimao. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpcarp Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Proveri na 064/120-6178 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Jel to neka radnja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpcarp Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Uvoze pelete i hranu iz Italije. Ne znam da li nesto i sami prave. Imaju pelete za razne vrste riba,razlicite granulacije. Ima peleta bogatih proteinima 50%. Cini mi se da su dzakovi od 20kg pa na gore. Nalaze se u Uzicu i salju brzom postom. Ne znam ti nista vise reci i ja sam dobio preporuku za ovo. Za vise informacija je najbolje da zoves da ti objasne sta i kako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Ja sam uzimao mislim komponenta cuprija i bile super sad ima neke subotica ali nemogu doci do nijednog kontakta radnji a u proizvodnjama ne prodaju. Ako neko ima kontakt radnje gde kupuje te cuprijske ili suboticke ako ne zvacu uzice . Havala carpcarp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpcarp Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Nema na cemu. Mislim da te cuprijske nemaju vise da se kupe. Vidi ima li ovde,pise da je maloprodaja.http://farmcommerc.co.rs/content/maloprodaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 pogledaj na sajtu veterinarskog zavoda u subotici http://veterinarskizavodsubotica.com/proizvodni-portfolio/hrana-za-ribe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Treba mi pomoc tj.kontakt telefon ako neko ima od radnji za stocnu hranu gde mogu kupiti ribnjacke pelete. Ranije sam cesto kupovao u beogradu od pancevca pa prema centru kod tempa. E sad ne idem tako cesto za bg pa mi treba kontak tel. Neke radnje gde to ima na dzakove kako sam i ranije uzimao. Hvala.Vidi u Carpmaniji. Tamo treba da ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Da cuprijske se ne proizvode vise sad samo subotica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Vidi u Carpmaniji. Tamo treba da imaIli nema ili nije azurirano stanje na sajtu....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Mozda i nema vise. Evo Zockov broj pa neka pita covek 065 3861869 Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F.S Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Ili nema ili nije azurirano stanje na sajtu....... Ima u Carpmaniji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Kg Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Ima u Carpmaniji Ako ima-onda se dele dzabe http://s12.postimg.org/sgczn90fd/image.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Bio sam ja tamo pre 2 dana,nema tih peleta,kaze treba da dodje roba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Ako ima-onda se dele dzabe http://s12.postimg.org/sgczn90fd/image.jpgBiju ko nece Link to comment Share on other sites More sharing options...
milanovicdanko Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 ja sam uzimao kod riboteksa od prijatelja to su ovi sto se prave u subotici za tov ribe Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 u carpmaniji u zemunu 99 din kilogram ribnjackih peleta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F.S Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 u carpmaniji u zemunu 99 din kilogram ribnjackih peleta ... Juce sam zvao Zocu, ipak nema paleta. Bice ali tek sledeceg meseca.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Juce sam zvao Zocu, ipak nema paleta. Bice ali tek sledeceg meseca..Taman na vreme stizu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts