sandro81 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Pozzz drugari,kupio bi novi krevet pa me interesuje vase misljenje,nije mi bitna firma ali jeste komfor udobnost I kvalitet,recimo do 200e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Kolega dodas jos koji evro i kupis Nash Zed bed i zavrsio si za vjeke vjekova Link to comment Share on other sites More sharing options...
biser Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Jbg. I ja Sandro razmisljam o istoj stvari. Zena operisala kicmu, pa je vreme da uzmem nesto stabilnije i bolje. Kris, kakav je taj Nesov Zed. Jer stvarno dobar, jel mozes malo da ga opises detaljnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 Pozzz Zoki,ako je tako onda moras uzeti nesto kvalitetno,imamo jos malo do pocetka sezone,vreme je da izaberemo nesto!!!A Kristijan ce nam reci jos koju rec zasto bas zed.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CT putinci Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 https://www.eurocarp.de/liegenstuehle/liegen/nash/nash-zed-bed-3-wide-boy.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 na linku je Wide boy verzija koja je šira za 15cm od standardnog modela ali i skuplja nekih 40tak evra. Dugo sam gledao ovaj krevet i ima želju da ga probam. Prvo sam ga video u jednoj radnji u Mađarskoj i čim sam legao odmah sam znao da je to to. Udoban, kvalitetan(kao i sve iz ove firme). i Ono što je meni najvažnije ravan. A onda sam ga zimus probao kod jednog momka ovde na lokalnom jezeru i spavao na njemu dve noći. Može da se sa lakoćom spakuje sa sve vrećom što je idealno za blic pecanja ili eventualno premeštanje sa pozicije na poziciju. Nisam baš sitan a opet mi je savršeno odgovarala i standardna širina. Mislim da nema potrebe za Wide Boy modelom. Gore pomenuti momak čiji sam krevet koristio ima standardni model i ima oko 140kg i spava kao beba na njemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrvoje Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Od prošle sezone vlasnik sam kreveta zed bed wide boy mogu slobodno reći to mi je najdraži dio pribora☺ udoban ,stabilan spavam kao kod kuće nema da boli kičma sve preporuke vrijedi svaki euro.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 uskoro cu i ja postati vlasnik istoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Jel ovo Zed Bed dodje u kompletu sa vrecom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 moze i tako ali onda je skuplje. Inace ide samo klot krevet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted February 26, 2016 Author Share Posted February 26, 2016 Vise mi se svidja zed bed od ovog gore pomenutog koji je siri,mislim da je velika prednost cetri para nogu,I da li moze da se kupi samo taj donji sundjer anatomski bez zimskih letnjih vreca,I koja je cena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 I ono sto je kolega postavio link je isto Zed bed samo varijanta wide boy. Za malo "sire" momke standardni zed bed je sirine 72cm a wide boy je 87cm . Nema 4 para nogu, ali veruj mi da nisu ni potrebne. Na linku gore standardni zed bed je 209e. Ne verujem da ima negde jeftinije od toga, samo moras naci nekoga da ti donese iz Njemacke Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrvoje Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Nije da reklamiram ja sam moj krevet kupio u trgovini kapitalac.com jos ,ako imas povrat poreza plus da pratiš popust moze se dosta povoljno kupit.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukovi sa Uvca Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Za mene jedini nedostatak ovog kreveta je sto nema zglob za stelovanje naslona.Ispravite me ako gresim.Inace krevet je strava.Ovo se jednom kupuje i kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Sa svojih 209cm i 135kg nisam lezao na boljem krevetu, a delim misljenje kolega koji su imali prilike da ga isprobaju. Nije izvikana marka ali je brutalno kvalitetan, stabilan i prostran - Mivardi Air8 New Dinasty https://youtu.be/MOjRExfSamY 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Sa svojih 209cm i 135kg nisam lezao na boljem krevetu, a delim misljenje kolega koji su imali prilike da ga isprobaju. Nije izvikana marka ali je brutalno kvalitetan, stabilan i prostran - Mivardi Air8 New Dinasty https://youtu.be/MOjRExfSamYA Srki gdje kupit ovaj krevet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Uvoznik za mivardi kod mene u leskovac 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni IN Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT1aTq7960VvYdWgOwcylnuvAxTs28iT6zNhbUXSfNncChX-sIr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni IN Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Druze ja sam vlasnik CHUB imam ga godinama i kupio sam ga kod Gorana Piperina u N. Pazovi Izuzetno jak i kvalitetan idi do njega mozda jos uvek moze da ti poruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
radivoje Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Imam Zed Bed ss3 standard model.Opcija wide boy je prevelika tako da ko ima sator za 1 mann(kao ja)neka ni ne pokusava da je stavi unutra(probao koleginu).Druga bitna stvar a po meni i najbitnija jeste kvalitet iste.Za svaku pohvalu kao i sve od firme Nash!!!!Takozvani sleepsystem je fantastican od extra mekanog materijala napravljen,a cibzar je takodje extra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjanp Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 Poštovane kolege, šta preporučujete kao entry level krevet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 28, 2016 Share Posted February 28, 2016 A kakav je prologic commander vx2? jel koristi neko? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Svi ti kreveti su manje vise dobri i svako moze naci za sebe ono sto mi treba...za manje ili malo vise novaca.....ja sam koristio par puta od drugara JRC cocoon i spavao sam bolje nego kod kuce....kupio sam pro logic neki...koji je skoro pa identican jrc-u... ono sto bih mozda nekada pozeleo kupiti je avid.... https://www.avidcarp.com/Products/Beds-Chairs/Benchmark-Beds Tako da se ne treba previse uzrujavati oko toga osim sto je potrebno probati krevet pre kupovine....nista net i slicice i te varijante....nego obici kolege na pecanjima probati vise komada i traziti bas ono sto odgovara.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Svi ti kreveti su manje vise dobri i svako moze naci za sebe ono sto mi treba...za manje ili malo vise novaca.....ja sam koristio par puta od drugara JRC cocoon i spavao sam bolje nego kod kuce....kupio sam pro logic neki...koji je skoro pa identican jrc-u... ono sto bih mozda nekada pozeleo kupiti je avid.... https://www.avidcarp.com/Products/Beds-Chairs/Benchmark-Beds Tako da se ne treba previse uzrujavati oko toga osim sto je potrebno probati krevet pre kupovine....nista net i slicice i te varijante....nego obici kolege na pecanjima probati vise komada i traziti bas ono sto odgovara....Ovo moze dvojako da se protumaci....krevet....probati vise komada.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PredragUE Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 To si ti rekao Srkijan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts