hanibalccc Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Druze ti to napisa prije mjesec dana, sta se desi za mjesec dana a pecas na njih dvije godine ??? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zile Leskovac Posted June 21, 2020 Share Posted June 21, 2020 Mašine sam prodao posle 3 god korišćenja.... Plastika obična.. Muči se sa olovom od 100 gr... Ručica se klima, klokoce.... Evo Ganic zna, iz Leskovca smo, pitajte čoveka.... Iz iskustva kažem, svog.... Mozda se meni tako zalomile, e sad ko yk zna . Da čujem vaša mišljenja.... ????Ali iskreno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Extra mašina.Već 2 godine korišćenja bez i jedne mane.Rade kao prvi dan iz kutije.Pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Mašine sam prodao posle 3 god korišćenja.... Plastika obična.. Muči se sa olovom od 100 gr... Ručica se klima, klokoce.... Evo Ganic zna, iz Leskovca smo, pitajte čoveka.... Iz iskustva kažem, svog.... Mozda se meni tako zalomile, e sad ko yk zna . Da čujem vaša mišljenja.... Ali iskreno...Ja ih njakam 2-3 godine vec,vuku olova od 125 do 250g i ama bas nista im nije,to sto su od plastike ne znaci da ne valjaju,mnogo ljudi vozi plasticna auta pa im nije nista Link to comment Share on other sites More sharing options...
baxter Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Burazer peca na njih od kad su se pojavile i to isključivo komercijale jer nema vremena, najviše Mika Alas i apsolutno nikad i nikakv problem nije imao, Pre njih je imao stare BBLC i verujete da je prezadovoljan, nit lufta, nit kočnice...kao nove Link to comment Share on other sites More sharing options...
dane Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 I ja sam ih kupio ali posto ne stizem uopste da pecam nukvalno su kao nove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan1989 Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Nove ultegre xte i xse, izlaze sredinom juna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokan Posted December 15, 2022 Share Posted December 15, 2022 Jel probao neko ove nove ultegre xte/xse? Pise da su od ci4+ materijala i rucica se uvrce u telo. Znaci nije u rangu obicne ultegre vec ci4+... Najvise me interesuje uporedjivanje sa ci4+ xtc jel bolja od nje ili ne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 On 12/15/2022 at 11:16 AM, Sokan said: Jel probao neko ove nove ultegre xte/xse? Pise da su od ci4+ materijala i rucica se uvrce u telo. Znaci nije u rangu obicne ultegre vec ci4+... Najvise me interesuje uporedjivanje sa ci4+ xtc jel bolja od nje ili ne I mene zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts