dzordz Posted March 13, 2016 Share Posted March 13, 2016 Novi Nash-ov DVD sa titlovima uzivajte : 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 (edited) Kakav poklon film. ja sam malo pre odgledao ovaj ; .Zanimljivo,puno korisnih saveta coveka koji je svoj zivot usmerio ka tome.Trebao bi svako da pogleda. Edited March 16, 2016 by dejan zarkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 16, 2016 Share Posted March 16, 2016 Ovi sto pecaju na bledu il su na ekerima,ili na esidu. Budi bog s budalama kome oni placaju da pecaju za njih.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 Dobar im rod pod na Bledu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Ovi sto pecaju na bledu il su na ekerima,ili na esidu. Budi bog s budalama kome oni placaju da pecaju za njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Sta im fali ? hahah Jesu zajebanti,ali da pecaju-pecaju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Ovi sto pecaju na bledu il su na ekerima,ili na esidu. Budi bog s budalama kome oni placaju da pecaju za njih..Pecaju ljudi za sve pare. Bio Alan na ekserima ili ne, jbg covjeku samo ribolov u glavi. Malo jest ćoškast, al peca frajer bas bas... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeydee Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Ovaj je kao mali upao u kazan sa ekserima 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Pecaju ljudi za sve pare. Bio Alan na ekserima ili ne, jbg covjeku samo ribolov u glavi. Malo jest ćoškast, al peca frajer bas bas... E jbg buraz pre bih rekao da je bezao grobaru sa loapte koji put nego sto je frajer , .. Pa dobro,peca za nesh i ok,al i ovde je vecini samo pecanje u glavi ili gresim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 E jbg buraz pre bih rekao da je bezao grobaru sa loapte koji put nego sto je frajer , ..Pa dobro,peca za nesh i ok,al i ovde je vecini samo pecanje u glavi ili gresim?A ne's ga zenit jarane Mene je vise iznenadilo ovo pecanje na Bledu posto ja imam totalno suprotne informacije o tom jezeru i sad vidim da su pogresne. Ja sam cuo da se ne smije da hrani skoro nikako i da se koristi samo pva al' sad vidim da je to netacno.I jako fino je vidjeti da izuzetno lijepe ribe se mogu dobiti na samo metar od obale. Strasno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 A ne's ga zenit jarane Mene je vise iznenadilo ovo pecanje na Bledu posto ja imam totalno suprotne informacije o tom jezeru i sad vidim da su pogresne. Ja sam cuo da se ne smije da hrani skoro nikako i da se koristi samo pva al' sad vidim da je to netacno.I jako fino je vidjeti da izuzetno lijepe ribe se mogu dobiti na samo metar od obale. Strasno....Ili sto bi rekao Alen metar ispod obale,ispod setalista Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salko01 Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Ja sam uzivo gledajuci taj film,dobro je snimljen i za razliku od drugih je dosta opusteno snimljen i sa odredjenom dozom humora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 Lik sa skejtom, kakva seljačina.Osnovna kultura je ne prelaziti ispred objektiva kada neko nešto slika ili snima, pogotovo ako imas prostora da prodjes okolo tog dešavanja.http://i.imgur.com/tuLvHXA.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 17, 2016 Share Posted March 17, 2016 http://i.imgur.com/Lwo1ewD.jpgNajjača riba na kraju dolazi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 19, 2016 Share Posted March 19, 2016 prelep video a i ova zima da prodje....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Za mene jedan boljih videa šaranskog ribolova u poslednje vreme,posebno mi se dopada snimljenu na Bledu,ne smeta mi to što su bili opušteni,bolje to nego neke mrke face,ali mislim da su jako lepe novce uplatili ta to pecanje na Bledu,vikendica s privatnom obalom,a 3 dnevna karta za 2 štapa 150 eura,što se tiče prihrane dozvoljeno je 5 kg na dan,od toga 1 kg životinjskog porijekla,šatori,kišobrani,ležaljke,sve to je zabranjeno,dakle samo tako kako su oni lovili., 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Za mene jedan boljih videa šaranskog ribolova u poslednje vreme,posebno mi se dopada snimljenu na Bledu,ne smeta mi to što su bili opušteni,bolje to nego neke mrke face,ali mislim da su jako lepe novce uplatili ta to pecanje na Bledu,vikendica s privatnom obalom,a 3 dnevna karta za 2 štapa 150 eura,što se tiče prihrane dozvoljeno je 5 kg na dan,od toga 1 kg životinjskog porijekla,šatori,kišobrani,ležaljke,sve to je zabranjeno,dakle samo tako kako su oni lovili.,Ako se vratis na dio kada placaju onom liku u prodavnici ili gdje vec, Alan spominje nekih 240 eura. Na 3:04:10 sekundi, kad izlaze iz prodavnice tacnije on spominje cifru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Mislim da je 60e dnevnobza 2 stapa. Mozda gresim neka me ispravi neko..... ali video je vrh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pele Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Mislim da je 60e dnevnobza 2 stapa. Mozda gresim neka me ispravi neko..... ali video je vrh54 eura je dnevna dozvola,za 3 dana je 150 ,sad neznam kako je sa nočnom dozvolom,prijašnjih godina bilo je dozvoljeno do 22 sati,no makar mi je Bled relativno blizu mene za te pare tamo mene neče videti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts