ria Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 prohronski rod pod http://s3.postimage.org/1vmmiyeo4/IMG_0993.jpg http://s3.postimage.org/1vmmiyeo4/IMG_0993.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria Posted April 3, 2011 Author Share Posted April 3, 2011 Voleo bi da cujem misljenje ljudi o ovom rod podu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 Ne bih nekog da uvredim ali za mene je "ovo" nesto najruznije sto sam do sada video. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Nesto drugacije...Spider pod...jbg asocira na pauka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kole-mpek Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Kao ortopedsko pomagalo,nadaj Bože. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 ali prohroN Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 ali prohron Sta je to 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Naici ces ponegde i na proKron Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi-driks Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Meni lici na kozu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Drugari jer vi koristite nikove 95,pa vam je ovaj jako smesan.MOze li neko argumente da mi kaze sta mu fali.DA se slucajno ne zaletim pa kupim takav jedan?:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Nista ne fali ni obicnim drzacima ali ovo je brate mnogo ruzno! E sad o ukusima ne treba raspravljati! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Stvar ukusa,meni je npr jako lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Stvar ukusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Stvar ukusa,meni je npr jako lep...jel nas to tesis za sledeci koji ces da izbacis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 A sledeci je skoro gotov,jos malo:-)...Eleem vise volim da cujem argumente zasto neki rod pot nije dobar,tada vidim da osoba je to koja,ulazi u sutinu rod poda,i da provodi na pecanju duze vremena,razmislja sta bi moglo da se desi u ovoj ili onoj situaciji...A ovo ko "koza" je ,"najruzniji je, to sve mora da ide uz rec "MENI". Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Ali brate bas je GADAN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 pa dobro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 evo ja ko tvoj drugar i licni prijatelj cu da reknem sledece:-sustina sveta je da se stvari uprostavaju i prave korisnima sa sto manje utrosenog materijala. -mobilni je sve manji i sve prostiji ,seti se samsunga c10 kao svabska cigla -kompiuter je nekada bio kao pola zida sa nekim karticama i imao je malo operacija -auto je brzi i tisi i sigurniji ROD POD : treba da bude stabilan , sa sto manje delova znaci sto vise korisni delova . -nogice imaju previse delova a sredisnja konzola premalo , i znam kako se ponasa i to se jako ljulja . SVATAM JA DA TI HOCES DA ISTAKNES SVOJE MAJSTORSKE SPOSOBNOSTI STO I JESI U SVOM POSLU ( onaj var na duskovom nozu je ekstra )ALI TOPLU VODU NE TREBA IZMISLJATI. savet: poradi na finalnoj obradi i finalnom izgledu i uproscavanju rod poda , pa cak ako treba iskopiraj neki vec postojeci nik 95 ili sta vec I NE BUDI TVRDOGLAV TOLIKO DA E POSLUSAS SAVET NEKOG DRUGOG AKO JE DOBRO NAMERTAN ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 evo ja ko tvoj drugar i licni prijatelj cu da reknem sledece:-sustina sveta je da se stvari uprostavaju i prave korisnima sa sto manje utrosenog materijala. -mobilni je sve manji i sve prostiji ,seti se samsunga c10 kao svabska cigla -kompiuter je nekada bio kao pola zida sa nekim karticama i imao je malo operacija -auto je brzi i tisi i sigurniji ROD POD : treba da bude stabilan , sa sto manje delova znaci sto vise korisni delova . -nogice imaju previse delova a sredisnja konzola premalo , i znam kako se ponasa i to se jako ljulja . SVATAM JA DA TI HOCES DA ISTAKNES SVOJE MAJSTORSKE SPOSOBNOSTI STO I JESI U SVOM POSLU ( onaj var na duskovom nozu je ekstra )ALI TOPLU VODU NE TREBA IZMISLJATI. savet: poradi na finalnoj obradi i finalnom izgledu i uproscavanju rod poda , pa cak ako treba iskopiraj neki vec postojeci nik 95 ili sta vec I NE BUDI TVRDOGLAV TOLIKO DA nE POSLUSAS SAVET NEKOG DRUGOG AKO JE DOBRO NAMER.AN ! Tako je ps. e neka si mu rek'o : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Uporedicu nesto:"moj nazovi rod pod ,koji ne valjai "tvoj rod pod",koji valja....Koji koristimo.....Moj je stabilniji od tvog,i jos plus nemoze nista da ga odnese jer ima igle koje sluze da se zabode u zemlju,ukoliko zakaze bajt,drugo moj je od kvalitetnijeg materijala nego tvoj(sto i nije bitno jer smatram da obicna plastifikacija moze dugo da traje...Drugo caure u kje se zavrcu signalizatori su od mesinga i imaju kontru da nemoze da se desi da se okrene na stranu.Delova mislim da nema nista vise od tvog i ti tvoj nosis u rukama jel nemas futrolu ko ja.,kada tvom skines nogice trebaju ti da zavrnes tri srafa da postavis,kod mog to samo izvadis i zategnes.Trece ja sam svoj sam pravio a ti ssi svoj kupio.A cetvrto sav onaj text odozgo koji si napravio uvod pa napalio andriju da te podrzi(neznam coveka),je beskoristan jer nisi razumeo da ja trazim da mi kazes konkretno sta fali,sta mu nevallja,a ne da mi tu pola strane aristotelises o kolima i komjuterima.Evo ja cu na primeer sta ja zameram.Udara srednji svinger o srednju cev zato je to kao malo produzeno gore,igrao sam se malo sa viskom materijala.U svakom slucaju hvala,naravno da cemo popiti pivo na barici:-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 Uporedicu nesto:"moj nazovi rod pod ,koji ne valjai "tvoj rod pod",koji valja....Koji koristimo.....Moj je stabilniji od tvog,i jos plus nemoze nista da ga odnese jer ima igle koje sluze da se zabode u zemlju,ukoliko zakaze bajt,drugo moj je od kvalitetnijeg materijala nego tvoj(sto i nije bitno jer smatram da obicna plastifikacija moze dugo da traje...Drugo caure u kje se zavrcu signalizatori su od mesinga i imaju kontru da nemoze da se desi da se okrene na stranu.Delova mislim da nema nista vise od tvog i ti tvoj nosis u rukama jel nemas futrolu ko ja.,kada tvom skines nogice trebaju ti da zavrnes tri srafa da postavis,kod mog to samo izvadis i zategnes.Trece ja sam svoj sam pravio a ti ssi svoj kupio.A cetvrto sav onaj text odozgo koji si napravio uvod pa napalio andriju da te podrzi(neznam coveka),je beskoristan jer nisi razumeo da ja trazim da mi kazes konkretno sta fali,sta mu nevallja,a ne da mi tu pola strane aristotelises o kolima i komjuterima.Evo ja cu na primeer sta ja zameram.Udara srednji svinger o srednju cev zato je to kao malo produzeno gore,igrao sam se malo sa viskom materijala.U svakom slucaju hvala,naravno da cemo popiti pivo na barici:-)))pa tebi covek i da nacrta ti neces razumeti jel si tvrdoglav a ja imam futrolu, ali ne nosim na baricu i ucvrscibac za zemlju , a kako ces da ga zabodes u ponton jel nosis neku busilicu ili cekic pa kujes po mesecu . TVRDOGLAV SI Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted September 24, 2011 Share Posted September 24, 2011 JA ne peceam na tim komercijalama gde ima tih pontona, sto tona ribe i gde se radjaju veliki ribolovci.Specijalizirao sam rod pod za zemlju:-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Bravo , super ti je rod pod pusti tog DS , sta on zna, vidis da te za.ebava : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 hvala Andrija brate,znao sam da ti se svidja,samo nisi hteo da kazes...bravooo:-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts