judge Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 jbg za mene to nisu bas male pare pa sam ih zagledao do najsitnijih detalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 6, 2012 Author Share Posted January 6, 2012 Tako je liveno kuciste verovatno, tako treba da bude inace nebi valjalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 6, 2012 Share Posted January 6, 2012 to su novi-stari model bblc-a i fabricki je takvo kucishte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted January 7, 2012 Share Posted January 7, 2012 Imao sam staru seriju na kojoj je pisalo long cast i noviju na kojoj je pisalo lc.Obe serije su imale to udubljenje na kucistu - takav je kalup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 7, 2012 Author Share Posted January 7, 2012 Eto ti ga na Link to comment Share on other sites More sharing options...
judge Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 OK hvala na odgovorima i sto ste mi razresili dilemu tako da sad mirne duse mogu da odem i da ih uzmem Link to comment Share on other sites More sharing options...
protic92 Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 jel su made in malezija ili made in hungary? imam takodje bblc moje su iz malezije i mislim da ih jedino tenkom mozes unistiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted January 10, 2012 Author Share Posted January 10, 2012 jel su made in malezija ili made in hungary? imam takodje bblc moje su iz malezije i mislim da ih jedino tenkom mozes unistiti Jesi siguran da ima made in Hungary??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Nema BBLC na kojim pise "made in Hungary" mogu biti samo kupljene u Madjarskoj a da li ima razlike izmedju masine kupljene u Nemackoj ili Engleskoj i ovoj iz Madjarske mislim da tesko moze da se dokaze??? Mislim na ove novije serije ne na one prve za koje svi kazu da su bolje,mozda neko moze da mi kaze sta im je to bolje pa da znamo prilikom kupovine da obratimo paznju,samo da nije objasnjenje da su kvalitetnije odradjene jer ove novije su jos uvek dosta sveze da bi se zakljucilo da su manje izdrzljive.Dosta ljudi koje poznajem imaju BBLC i nove i stare i niko nema problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Kamo sreće da se prave u Mađarskoj, bile bi još jeftinije a kvalitet je isti potpuno! ja sam ih prodao na desetine i još se niko nikad nije žalio!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
judge Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 bas te sam i ja uzeo, Made in malaysia, i naravno, kupljene u Madjarskoj, dobio sam ih sa sve cenom u forintama a dali im nesto fali, kakve su i koliko su izdrzljive, e to cu vam reci tamo negde dogodine u ovo vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 Ma samo peglaj nema greske Link to comment Share on other sites More sharing options...
protic92 Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 moja greska izvinjavam se... pecaj druze pa javi kakve su... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted January 11, 2012 Share Posted January 11, 2012 bblc je zakon masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts