miki t Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Vredi li stogod taj supergold od cc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javor Porobic Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Vredi li stogod taj supergold od cchttp://www.ccmoore.com/pdfs/ingredients_technical_specification/supergold_60_values.pdf U biti meni isto kao krupica,ima mi ga smisla stavljati samo u boile za prihranu na ptićjoj bazi i eventualno kreme jer je proteinski puno jači od krupice, riba više iz njega iskoristi,hranjiviji je dosta od kuruze, imaš gore u specifikacijama pa provjeri ,u fish miksu mi nema nikakvog smisla ni u jednoj varijanti,to što se priča da mjenja riblje brašno zaboravi( ja budala bukvalno shvatio pa probavao s njim bez ribljaka,al dosta davno,uhvatio par babuški). Mnogo jeftinija varijanta istog toga ti ima u stočnim apotekama kao zamjena za riblje brašno pod nazivom Protein gold barem kod nas,ima i kod vas sigurno eventualno pod drugim nazivom,samo traži zamjenicu ribljeg brašna,potpuno ista stvar,više nego u pola cijene od Cc moore ,takvi proizvodi su se pojavili nakon zabrane korištenja ribljaka u stočnoj hrani kao zamjenice,ima još zanimljivih prozvoda iz apoteka koje je Cc moore i ostali samo iskoristili i prodaju pod nekim svojim nazivima.Uglavnom barem meni čisto bacanje novaca pokraj dobre kukuruzne krupice ,Stavljao sam ga u mikseve odkad se pojavio i jednostavno ga otpisao,nikakvu razliku ne radi.Moje osobno iskustvo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts