Carpcarp Posted April 12, 2016 Share Posted April 12, 2016 Koliko mogu da traju,gde imaju da se kupe itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Imas Solarove u RibolovacNS....traje dok ti ne dosade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 koja je cena kod njih? Nije istaknuto na sajtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carpcarp Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 Koji odgovaraju za fox signalizatore i gde ih naci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagi093 Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Odgovaraju Solarovi izotopi za foksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Beta light ako se ne slomi moze da traje i vise od deset godina. Izradjuju se u dve dimenzije i to manje 12мм. х 2мм.i vece 22.5мм. х 3мм.Preporucio bih ti ako mozes da nadjes da kupis Gardnerove Tritium-Max Betalights, svetle perfektno, proizvode se u 6 boja.http://hristocarp.com/shop/images/Betalights_Tritium_Max_Larg.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 koja je cena kod njih? Nije istaknuto na sajtu. Cini mi se oko 1000 dinara komad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Kako `traju` ako se ne prelome?Sijaju nekom minimalnom svetloscu?,,,ili kao fluo-fosfor kao kazaljke rucnog sata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Kako `traju` ako se ne prelome?Sijaju nekom minimalnom svetloscu?,,,ili kao fluo-fosfor kao kazaljke rucnog sata?Sijaju pristojnom svjetloscu. Ne ocekuj da svijetle kao bube svitci.Pri tom njihova svjetlost probija nocu u najvecem mrklom mraku i kroz bilo koju torbu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 To je sasvim dovoljno.Samo mi nije bilo jasno da sijaju uopste ako se ne prelome...Ok,hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 To je sasvim dovoljno.Samo mi nije bilo jasno da sijaju uopste ako se ne prelome...Ok,hvala Druze kakvo lomljenje te snadje? Nije ti to fosfor iznutra. Ovo ako slomis, ajd zdravo sa izotopom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljko M. Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Hahaha ma ja sam mislio da se pise o onim fluo-ampulama pa mi nije bilo jasno A gde imaju da se nadju Gardnerovi izotopi kad smo vec kod njih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts